Mervebasat 34 haftalık hamileyim elektrikli süt pompası almak konusunda kararsız kaldım. Elektrikli süt pompası kullananlar hangi markayı öneriyorsunuz? Sizce gerekli bir ürün mü ?
fatmaa37demi5 Mervebasat bende aldım fakat şimdilik hiç kullanmadım 8 günlük olduk. İlerde lazım olur diye düşünüyorum. Spysoft markasiydi aldığım
Bebek_5467 Mervebasat ben manuelle başladım bebeğim ilk iki ay beni emdi ssuan meme reddi yaşıyoruz kesinlikle manuelin hiç bı faydası yok markasida mochiydi şuan kiwi marka elektrikli pompa aldım çok memnunum keşke en baştan hiç ugrasmasaydim dedim
minikkurabiyelerinannesi Mervebasat erken doğum yaptım bebeğim küvezde bu yüzden sütümü sağıyorum ben lansinoh kullanıyorum şimdilik memnunun inşallah ileri de bir sorun çıkarmaz. ☺️☺️ 26 gün oldu kullanalı
Mervebasat Busel lansinoh bende çok baktım fakat kullanıcı yorumlarında bir süre sonra çekiş gücünün manuelden daha düşük olduğunu yazmışlar o yüzden kararsız kaldım
Busel Mervebasat öyle bir yoruma rastlamadim kime sorsam onu önerdiler ikiiksinili almis esim oda sordugunda bu markayı söylemişler
Mervebasat Busel ben trendyol ve ebebek yorumlarında okudum. Ama her marka için o yorum yapılmış philips avent için falan da o yorum vardı. Lansinoha ben de bakayım tekrar. Teşekkür ederim
Bebek_5467 Mervebasat yani belki siz memnun kalırsınız arkadaşımda almıştı memnundu ama ben çok pişman oldum 1 saat onunla sagmaya uğraştım olmadi belkide ben beceremedim elektrikli en iyisi bence
Babylovebaby Mervebasat canm kiwi markasinin elektrikli modeli var fiyatı diğer markalara göre çok çok uygun 380tl baya da memnuniyet yorumu var inceleyebilirsin🌸
ilkimbebee Mervebasat canım yengem lansinoh kullandı çekim gücü vs çok iyi e bebekte falan var kesinlikle tavsiye ediyorum yengem kaç tane kullandıysa memnun olmadı lansinoh dan memnun kaldı