Minikmucizelere 20 lik dişim cikiyo agriyo ne yapabilirim hamile degilim hap kullanabilirim ama şuanda gidip alamayacagim evde yapabilecegim bi sey var mi
Deletedmom_29 Minikmucizelere Canım ben çok çektim 20lik dişten ağrı kesici asla geçirmiyor sabah erkenden doktora gitmeni tavsiye ederim çekilecek ağrı değil çünkü çok geçmiş olsun 🙏
poyrazin_annesi28 Minikmucizelere Bence gebelikten önce kurtulun o dişlerden. Ben 2 tane birden aldırdım gebelikten önce rahatım şuan. Çünkü gebeyken çekilebilecek ağrı değil
Minikmucizelere poyrazin_annesi28 ya biri gecen sene çıktı o pek agri olmadiydi bi kav ay sonra dustuydu o 20 lik,bu bugun agrimaya basladi bi ucu cikmis diger ucu cikmamks ondan agri yapiyo sanırım illa cektirmem mi gerekiyo cok az ki elimle elleyince bi ucu az bi şey çıkmış sadece
GulserenKY Bende zamanında cok çektim ağrısını hamilelikte önce 2 tanesini çektirdim kurtuldum. Geçmiş olsun ne kadar etkili olur ama genelde karanfil koyuyorlar iyi geliyormuş diş ağrısına
poyrazin_annesi28 Minikmucizelere eninde sonunda sıkıntı çıkartıyor bu dişler. Yani en azından benimkiler öyleydi. Ceneme kadar ağrısı vuruyodu şuan iyiyim Allah’a şükür