Elifinannesiiiii HappyMom İstanbulda, Gaziosmanpaşa Kadın Sağlığı Merkezinde Nefize Rafet Meriç e muayene oluyorum. Gaziosmanpaşa Şafak Hastanesinde doğum yapacağım. Doğum ücreti 6500 TL Muayene ücreti 300 TL Nts 50 TL
Sadomazo860 Denizli odak hastanesi muayene 210 doğum sezeryan 6200 ersen eraydin Dr umdan çok memnunum 1 saat bebeğime bakıyor benimle çok ilgileniyor havalı biri değil çok mütevazı
Sedageenc İstanbul Medicine Hospital Dr Selma Coşkun Uysal muayene ücreti 280 tl. Normal doğum bu sene için 6500 tl Ocak ayında fiyatların güncelleneceği bilgisi verildi
PeraTuna Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr. Cemal Ünlü Muayene : 595 TL Doğum ücreti normal - sezaryen ücret değişmiyor 10.000 TL( 31 Aralık’a kadar)
Arzuaydmr Etik Life tıp merkezi Esenyurt Doktorum Cihan bey Muayene ücreti 140 Doğumu görüşmedim daha
Serosss HappyMom Kocaeli Wm MedicalPark hastanesi Op.dr Ümit Aydın Ümit Hanımın muayene ücreti 715 tl.. tamamlayıcı sağlık sigortam olduğu için ücret ödemiyorum.
Kubrakartal Eskişehir Acıbadem hastanesi Muayene 365 tl Dogum ücretleri paketler şeklinde en uygunu 12 bin ama zam gelecekmis
Selamcanim HappyMom İzmir Buca mavi deniz tıp merkezi. Doktor Murat ishakoğlu. Muayene 235 tl. Doğum 6.500e yaptım sezaryen.
Melike1616 Bursa Nev Anadolu Murat Kadıoğlu 390 ₺ muayene ücreti veriyorum doğum için daha konuşmadık daha
Emir-asaf23 HappyMom ANKARA Gazi Üniversitesi Hastanesi’nde takipliyim,doktorum Azeri ve çok ilgililer gebe tansiyonu sorunum var ne sorun yaşarsam yaşayayım acile gidiyorum hemen ilgileniyorlar …
Hacersamet Medipol bahcelievler nejla ülker cokk memnunum normal dgum 4700 zorunlu sezeryan 7200 dü en son
Anneperi HappyMom İstanbul Zeynep kamil. Doğumda kim olur bilmem Nazan Tarhan ve Sultan seren karakuş tam teşekküllü olduğuna inanıyorum.
Ahhshdbsb Denizli özel sağlık Ayşe Seçil hanım çok memnunum Muayene ücreti 315 Doğum paketi aldık 9500
Mrvmnv Antalya medstar topçular op.dr mustafa sağlam Muayene ücreti 355 tl normal-sezaryen doğum 7250 tl 🫤
Saliha_Srcn9 HappyMom Antalya özel vitale kadın doğum hastanesi muayene ücreti 265 Normal veya sezeryan her ikisi de 5.500 Doktorum Koray Duman
Aysunvr Dr. Hacer Sadıkoğlu özel muayene fulya terrace’da yeri. Hamile kalmadan önce hastasıydım çok çok aşırı memnunum kendisinden aklınızdaki tüm soruları bıkmadan cevaplayan biri. Fiyat 800 tl
KorkuluAnne Kocaeli atakent cihan hastanesi Dr ayfer özer cora Normal doğum 7000 tl Sezeryan 7300 tl Muayene ücreti 415 olmuş Nstye ekstra para alıyorlar mı bilmiyorum.
Havva06 Ankara Çankaya Doktorumun Kendi Muayene yeri var Doktorum: Prof.Mehmet Serdar Oğuz İstediğiniz hastanede doğum gerçekleştiriyor Ben paket aldım 20.000 TL Medicana hastanesi
Hadiceakan Gaziantep Medicalpoint hastanesi Dr Elçin Aydın çok memnunum canım doktorum Muayene ücreti 415 tl yeni zamlandı bu arada Doğum ücretini bilmiyorum sormadım 10.000 var dıye bılıyorum ..