Tugba_umy3 HappyMom Kayseri Özel Hüma Hastanesi Doktor: Mehmet Cahit gözüakça Muayene ücretleri SGK ' lı : 220 TL SGK ’sız : 300 TL Doğum :5500
Tufutufu Malatya Özel Gözde Akademi Hastanesi Muayene ücreti : 300 Doktorum: İsmail Evren (Çok ilgili ve normal doğumu destekleyen bir doktor) Doğum ücretini henüz sormadım :)
Nuray08 Ozel esentepe hastanesi Dr. Nese kaplan karakas Muayne : 390 tl Normal sezeryan ikiside aynı fiyat ama sadece takipli hastalarına 7500 tl sigortalı
elifk22_ Ankara VM Medical Park hastanesine gidiyorum. Doktorum Ulviye ismayilova çok memnunum. Biz doğum paketi aldık toplam ücreti 15.500₺
Nz27 İstanbul beylikdüzü özel birinci hospital hatice şenel yalcınkaya sigortalı muayene 390 tl digerlerni bilmiyorım hic :) sormadım dogum sigortam var diye
Sumgum Konya medova hastanesi Fuat Demir muayene indirimli 280 tl şaun için normal veya sezeryan 7 bin lira
Tubidu Balıkesir Bandırma royal hastanesi doç. Dr. Ahmet uysal Muayne üct: 215 Sezaryan ve normal doğum ücretleri değişir diye fiyat almadık Ocak 30 doğum
Hasretay İstanbul medistanbul hastanesi Doktor halise yollı Normal doğum paket sgk lı 16 bin TL Normal doğum paket sgksız 23 Bin TL
motherisbackk Ankara batıkent medical park hastanesi doğum paketi aldım 16.500 tl doktorum doç dr burcu kısa çok memnunum Muayene ücreti 630 liraydı
kedilianne_ HappyMom İstanbul Zeytinburnu Özel Avrasya Hastanesi 360 tl muayene 8000 tl nırmal doğum, 9000 tl sezeryan doğum
Rabiafa İstanbul Esenler kadın doğum hastanesi Özel hastaneye de gittim devlet hastanesindeki doktorum daha dikkatlı ve özenli geldi. Devlet hastanesinde devam edeceğim
Sevda0 İstanbul Çamlıca Medipol Hastanesi Normal Doğum 4600 Zorunlu Sezeryan 5900 İsteğe Bağlı Sezeryan 8900 +Epidural 1500 (SGK’lı fiyatlar) Burçin Karakuş Hatipoğlu Muayene ücreti 300 TL Doktoru tavsiye ederim çok ilgili güler yüzlü 🌸
CananDuru HappyMom İzmir/Torbalı / Özel Medifema Hastanesi / Doktor Hatice Ermin / Muayne Ücreti 350 ₺ Doğum ücreti Eylül ayinda sabitledik 32. Haftaya gelince yani 8500 ₺ 35+2 yim üceet değişmez artik dediler
nidaturgutarhan HappyMom İstanbul Medipol Mega Üniversite Hastanesi Bağcılar Muayne ücreti SGK Bağkur olanlara 410 tl Nst her giriş extra 170 tl Mecburi sezaryen 8500 tl İsteğe bağlı Sezaryen 15.000-20.000 tl Normal doğum 5500 tl Epidural extra 1700 tl Op. Dr. Feride Mimaroğlu
Duyguturkoglu HappyMom Özel Yaman Cerrahi Tıp Merkezi Dr. Eray Balcan Muayene 300₺ Normal doğum:5000₺
BernArya HappyMom Nisa hastanesi artık medipol Bahçelievler olarak geçiyor yeni binaya taşındı güncellenen fiyatlar ile muayene 355 TL nst 70 TL sigortalılar için . Asiye hanıma gidiyorum çok bilgili hastasına öncelik veriyor çok detaycı ancak çok yoğun Asiye hanım normal doğum 5 bin sezeryan 7800 TL detaylı ultrason içinde oraya gittim memnun kaldım
Halimeucm HappyMom HappyMom Bezmialem vakıf üniversitesi hastanesi Nuriye ünsel e gidiyorum muayeneler ücretsiz tavsiye ederim🌸
Evimizinmutlulugu HappyMom gaziantep özel hatem hastahanesi Op.dr. m. Yılmaz Genco Aylık ücretim 345 tl Dogum ücreti 8.000 ile 10.000 arası doğuma bağlı ama çok süper bi doktor