Serife_1503 Kızlar merhaba 2 saattir takip ediyorum 10-15 dk arayla kasılmalar oluyor. Bide göbek deliğimin sağ yanı acıyor. Ve ek olarak sırt ağrım var varmı bu durumu yaşayan
SevgiErsoy Serife_1503 10-15 dk olmasada gün içinde ara ara dediklerinizin aynısı banada oluyor . Dün nst de kasılma gördü doktorum . 34+5 im bende
yalcinsevda_06 Serife_1503 günlerimiz aynı bende de akşam üzeri bir bel ağrısı girdi tarif edemem ya hala kıvranıyorum arada karnıma da giriyor sancı ne oluyor anlamıyorum da hastaneye gitsem mi gitmesem mi bilemedim
SevgiErsoy Serife_1503 muhtemelen yalancı sancı ama insan ister istemez korkuyor. Rabbimin izniyle bi 37 yi görelimde diyorum sonra ne zaman isterse gelsin . Şimdi çok erken 🥹
SevgiErsoy Serife_1503 Allah hepimize zamanında ve sağlıklı rahat doğumlar nasip etsin . Vallahi hiçbirimiz kendimizi düşünmüyoruz yeterki bebeklerimizin sağlığı yerinde olsun 💕
Esezgin Aynısı pazar gecesi bana oldu. Sol kasığımdan başlayıp belime bacağıma vuran bir ağrı 10 dk’da bir geldi ve 3 saati aşkın sürdü. Ama nst’de çıkmadı bu sancı. Belki üşütmüşsünüzdür. Geçmezse tabii bir acile gidin.
Serife_1503 Esezgin mantar enfeksiyondan kaynaklıymış malesef 🙄 sancı da çıktı ama doğuracak kadar değilmiş