elabck Anneperi bende daha almadım ama kuzenim doğum yaptığında doğumdan sonra eşi belediyeye gidip almıştı. Biberon, emzik, 5’li hastane çıkışı, ateş ölçer, bez, ıslak mendil falan vardı hatırladığım kadarıyla.
eymen6573 mersinde sadce asgaıeı ucret altı çalışanlara verılıyor 6 aylık olduktan sonra .. 1 yaşıma kadar çok saçma herkese verılmelı bence
Ebruli91 eymen6573 zaten memleketin yüzde 60 i asgari ücretle çalıştığını düşünürsek bence herkes almali
zepbjk Kara77 hadi ya çiftlikköy belediyesi çalışmıyor o zmn 😃 2021 de almıştım bn merkezde aslında doğum çiftlkkyde oldu ama merkez beledyeden geldi orda oturduğum için
Hndnyrgk ZEHRaakkoyun tüm ibb ye bağlı belediyeler veriyor bağlı olduğunuz belediyenin sayfasında başvuru formu olması lazım oradan başvuru yapabilirsiniz
Bebekveannesii Ebruli91 bende sadece devlet Hastanesi’nde doğum yapanlara verdiklerini duydum ne kadar doğru bilemem
Mammy123 Sonundabende canım bende Sinopluyum ama bizim oralarda öyle şeyler olacağını pek sanmıyorum 😁
Sinem57 Sonundabende canım sinopta mi yaşıyorsun sinop merkez belediyesini bilmiyorum ama gerze belediyesi hosgeldin bebek projesi vardı ama bu yıl içinde nasıl bilmiyorum bilen varsa yazsın netten bakıp aramak lazım Bi ara belediye başkanı gezip foto çekip öyle Bi çanta veriyordu facebookta görmüştüm
balkizinbebegii Pirayeee hayır karşılıksız her doğum yapana veriyorlar diye biliyorum kayseride de veriliyor haberiniz olsun
Nadis_cvk 2prenses1prensannesii evet var bende yenimahalle belediyesinden ilk kızıma aldım anne bebek çantasında hastane çıkışı falan vardı içinde