Zelal13 Vildan53 Evet öyleymiş canım arayıp başvuruda bulundum ve evinize sosyal yardımdan gelip bakicaklar dendi
elabck Anneperi bende daha almadım ama kuzenim doğum yaptığında doğumdan sonra eşi belediyeye gidip almıştı. Biberon, emzik, 5’li hastane çıkışı, ateş ölçer, bez, ıslak mendil falan vardı hatırladığım kadarıyla.
Ebruli91 Eceecim peki bende aramadım doğuma var diye siz bilgi alınca yazarsınız gene bakalim nasil yürüyor bu isler
Zainep Minikmucizelere merkezefendi belediyesi vermişti canm 2020 de doğum yaptigim zaman doğumdan sonra eşim belediyeden almıştı
Senemturan findiklibadem ben aldm bebegm dogdukdan hemen sonra basvuru yaptm 40 imiz cikmadan getirmislerdi ozaman zaten basvuran herkese veriyorlar. Icinde bi atesolcer bi cingirak bi dis kasiyici ewybaby 1 paket bez bir bebek sabunu islak mendik bir battaniye ince. Bir emzik bir onluk vardi .
findiklibadem Senemturan açıkcası ben çantasını gördüm kırmızı bi çanta çok beğendim hiç almayı düşünmüyorum onu kullanıcam :D nerden başvuru yaptınız sitesinden mi?
Zeynep5678 Senemturan bende mesaj attım bugün mesaj olarak geri dönüş sağladılar iletişime geçeceğiz sizinle diye Eskişehirde oturuyorum burda oturanlar deneyebilir ama ihtiyacı olanlara mi veriyorlar acaba yoksa herkese mi
Esra-1 Arife2736 pendik belediyesinin uygulamasını indirip başvurular - hoşgeldin bebek bölümünden başvurabilirsiniz ama bebeğin doğmuş olması gerekiyor
BesimeSarikaya Hayal_Annesi ablam Karabağlar belediyesinden aldı ,birde İzmir büyükşehir belediyesi verdi netten başvuru yapılıyor
Senemturan findiklibadem evet ben de onu kullaniyorum kumasi filan guzel ya leke tutmuyo play storeden pendik belediyesinn uygulamasni indrdm ordan kayit oldm siz ister arayin isterseniz belediyenin kendi sitesinden basvuru yapin
KorkuluAnne poncikmom be yapmak lazım ben körfezde yaşıyorum kocaeli belediyesine mi başvurmam gerekli körfez belediyesine mi yardımcı olur musunuz acaba
BesimeSarikaya Hayal_Annesi Google ye İzmir’e hoş geldin bebek projesi yazın ilk sayfada çıkıyor ,ordaki formu doldurunca kayıt oluşuyor ondan sonra geliyormuş paket
ikicocuklubiranne Anneolmak188 geçen hafta aldım bende Güngören veriyor ama esenler vermiyor. Oturduğu yer Güngören’e bağlıysa almıştır
ecemsuuuuu Aysegul123Defne öncelikle hamilelere her ay veya 2 ayda bir süt veriliyo bir koli.. doğum yaptıktan sonra bebek çantasi battaniye alt açma minderi ateş ölçer veriliyordu