Senemturan findiklibadem evet ben de onu kullaniyorum kumasi filan guzel ya leke tutmuyo play storeden pendik belediyesinn uygulamasni indrdm ordan kayit oldm siz ister arayin isterseniz belediyenin kendi sitesinden basvuru yapin
Mery103 Ebruli91 Balıkesir de var mı acaba nasıl öğrenebilirim araştırdım ama çok eski tarihler de çıktı
Ebruli91 Mery103 balikkesir belediyesinin jnterbet sitesinde bilgi yokmu yada sizde balikkesir bel.instagramdan yazın isterseniz
Arife2736 Rabia2305 doğumdan sonra bebeğin doğum belgesiyle eşiniz belediyeye gidip başvuru yapsın eşime orda hemen vermişlerdi yengelerim falan da aldı hatta
Sehrbnon122 Ebruli91 evet canım benim bebeklerim dogdu küvezde olmasına ragmen 2 çanta yolladılar hersey var içinde çorap sampuan ateş ölçer bile var baya kaliteli emzik biberon falan var kıyafet battaniye de var puset bakım çantası da ekstra var
Zeynep5678 Senemturan bende mesaj attım bugün mesaj olarak geri dönüş sağladılar iletişime geçeceğiz sizinle diye Eskişehirde oturuyorum burda oturanlar deneyebilir ama ihtiyacı olanlara mi veriyorlar acaba yoksa herkese mi
Zeynep5678 Betul2626 internetten eskişehir yaşadığınız ilçenin belediye numarasina yazdim veya arayin nerde oturuyorsunuz tam olarak🌝
Gulo0106 Songltka internete esenbebe yazıp bilgileri doldurmanız yeterli onlar arıyor zaten bende şu an 27 haftalık hamileyim Kasım’da başlıcam eğitime