Melokrks cimcimemmmm rica ederim 🥰 her belediye vermiyormuş sanırım yada basvuru yapmak lazım değişiyor demek ki bir araştırın bizim burası böyleydi siz nerde yaşıyorsunuz
ikicocuklubiranne Anneolmak188 geçen hafta aldım bende Güngören veriyor ama esenler vermiyor. Oturduğu yer Güngören’e bağlıysa almıştır
cimcimemmmm Melokrks urfa ilçesinde canim. Intagramdan belediye ye msj attim. Bir de netten araştırdım simdi oradan da başvuru yaptım dönüş saglanacakmis bakalim :)
Zainep Minikmucizelere merkezefendi belediyesi vermişti canm 2020 de doğum yaptigim zaman doğumdan sonra eşim belediyeden almıştı
AngelKalkan Ebruli91 ben İzmir’de yaşıyorum . Google de biz izmir sitesinden başvuru yapılıyor . O şekilde bebeğim doğduğunda almıştım .
Ebruli91 cimcimemmmm bulundugunuz belediyenin işlem akışı nasıl inanın bilmiyorum normalde ayrım yapmamaları lazim
Anneolmak188 Essesss bilmiyorum ama geçen annem bana geldiğinde bebek arabası veriyor belediye dedi yeni doğum yapanlara
Svalpydn35 BesimeSarikaya siz hangi Belediyesi’nin acaba? Başvuru yaparken p n hem büyükşehire hem kendi belediyemize mi başvuru yapmak gerekiyor…bn de İzmir mendersteyim de acaba bizim belediye veriyor mu?
Zainep Minikmucizelere sorun bence bir verebilirler 😌 eşimede arkadaşı söylemişti bu sefer büyük şehire de bi sorduraym
Sonundabende Sinem57 teşekkürler canım evet merkez belediye sayfasına baktımda bişey görmedim nerden öğrenirim acaba buranınki ni
Sinem57 Sonundabende canim 03682615227 böyle Bi numara buldum netten ara bakalim Bi inşallah doğrudur