kullanici-12 Hastane çıkışı için kaliteli ve uygun fiyatlı set arıyorum, alıp memnun kalanlardan öneri bekliyorum 🥹 sürekli set bakıyorum ve kafam allak bullak oldu yardımlarınızı bekliyorum 🥺
benkosarim kullanici-12 ben civil’den aldım fiyatı bayağı uygundu 200 lira gibi 10′lu isimli falan yaptırırsanız tulum alın diğerleri çok pahalı 500-600 lira vermeye gerek yok bence trendyol’da da uygun hastane çıkış takımları var 100 liraya onlardan da bir bakın Hepsiburada bazen kodveriyor
berosunannesii kullanici-12 ben bi siteden yaptırdım trendyolda da satışı var güvenilir yani isimli özel organik kumaş 370 tl hatta bugün geldi çok güzeller 😍
Cikitabanana kullanici-12 son haftaya kdar alma derim ben 2 takım aldım 3- ay önce oğlan tombiş doğacakmış elimde patlayabilir ☺️
Hera0 benkosarim trend yoldan daha önce aldınız mı bilmiyorum ama çoğu çok kalitesiz çıkıyor en iyisi civil bende oradan alacağım H&M den aldım ama 10 lu değil 5 li 320 TL
cigdeeemm Tinylamb snowstardı sanırım 10’lu seti aldım beyaz çok güzel kumaşı dokusu. 280₺’ye almıştım şu an artmış olabilir
Ebruli91 kullanici-12 ben 4 ay önce falan aldım kısmen ucuz indirimli nerde bulduysam aldım e bebekten de aldım
Tinasu kullanici-12 ben ebebekten aldım fiyatıda gayet iyi ve organik pamuk 250 ye aldım içinde herşeyi var bi bak istersen