Eylulun_annesi Kızımın ayağına demlik devrildi 2.derece yanık ayağı sarılı yukarda tutması gerekiyor ama bi türlü istemiyor çok ağlıyor damarlarına iner mi ödem oluşursa yanık hakkında bilgisi olan yardımcı olsun Allah rızası için
Ikra33 Eylulun_annesi benim kardesimede oldu doktor ara sıra pasumana getirmemizi istedi daha sonra da kantaron yağı tedavisine başlattı. Çok dikkat edin biz pasumanlari bitince sürekli kantron yağı sürdük iz kalmasın diye
benkosarim Eylulun_annesi nöbetçi eczane yakın mı bilmiyorum ama silverdin sürün yanık kremi o kadar iyi geliyor ki acınızı da alır
Alparslaninanneesii Eylulun_annesi kuzucum hemşire ve 4 defa yanmış biri olarak söylüyorum doktor zaten yönlendirmiş ama batikon ile pansumanını yaptıktan sonra teramcyn göz merhemi var leke kalmaması açısından sürebilirsin hem çok iyi nemlendiriyor sürekli kapalı olduğu için etin tahriş olma düzeyini en aza indiriyor hemde asla leke kalmıyor. Yüzüme boydan boya demlik patladı 12-13 yaşımda Allah razı olsun plastik cerrahi uzmanı önerdi
Melisagonultas1 Eylulun_annesi az once karsima cikti yumurta yagi ni arastirir misiniz? 1 tane kötü yorum yok ve evde yapilan bir kür