Mamikooommm Kızlar sonunda cinsiyeti öğrendim bugün ama doktor kesin konuşmadı. 15+0 olduk bugün. Kız dedi doktor🥳🥳🥳. Önce kız deyip sonra cinsiyeti değişen oldu mu acaba çok merak ediyorum. Bu arada önceliklimiz tabi ki sağlık. Sadece merak ediyorum 🙃
Arife2736 Mamikooommm hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
2-anne Mamikooommm banada o haftalarda erkek demişti doktor 21 haftalıkken gittim kız dedi büyük ultrasona girmeyi bekliyorum orda kesinleşiyor çünkü
Siem24 AsyaveAnnesiii aynı doktor mu canım benim hepsi farklı doktor 😄 10+3: erkek 13+0:kız 14+3: erkek Bunlar hep büyük ihtimal dedi 15+0 erkek kesin dedi pipi fotosu verdi artık inanmak istiyorum vala hepsi farklı doktor bu arada cinsiyet için gitmedim hiçbirine
AsyaveAnnesiii Siem24 yaa benim ikisini de aynı doktor söyledi 16da başka bir doktora gideceğim bende insan kendini alıştırıyor farklı bir şey söyleyince de bir şaşkınlık 😅
Mamikooommm Siem24 ahahahah haklı olarak kesinleşmesine istiyorsunuz. Allah en hayırlısını nasip etsin inşallah 🙏
Mamikooommm 67zng67 ama benim burda birkaç defa attım ultrason fotoğrafını hep kız dediler ben de kendimi hep kıza alıştırdım. Ultrason fotoğrafı da yanıltabiliyor mu?
Mamikooommm obiranneci kesin mi dedim kız kız dedi ama bebeğim katlamıştı kendini. O şekilde görebilmesi mümkün mü?
67zng67 Mamikooommm bnada kız diyorlar bklm detaylı ultrasonu bekliyorum kesinlşiyor o zamn dediler siz ne zamn girceksiniz detaylı ultrasona
Mamikooommm Doktorum henüz bahsetmedi detaylı ultrasondan ama muhtemelen bi sonraki kontrolde söyler diye düşünüyorum