Burcumus Kızlar yaptırdığınız kapı süsü nasıldı ve hangi sitelerden yaptırdınız ben güvenilir yer bulamıyorum 🙄😔
Srdm Burcumus instagramda makrome_ayf sayfasının gardrops hesabından siparis verdim çok memnun kaldım güvenilir ve ilgiliydi tavsiye ederim
Birgul Burcumus 2 yıl önce falan semmertasarimatolyesi adlı sayfadan yaptırdım çok sevdim çok beğendim☺️ Kapı süsümüz bu🤗
durumom2022 Burcumus bende henüz araştırma aşamasındayım eşim instagramda hiç bir sayfaya güvenmiyor bende o yüzden bakmıyorum bile 😂Trendyolda moshi desing var çok beğendim onları sanırım birini seçip yaptıracağım
Aaysegull_16 Bende burda beklesem iyi olur :) Atölyesel diye bir site var Instagram da ben orayi düşünüyorum şimdilik
Burcumus Aaysegull_16 bende bir yer düşünüyordum ama 1 buçuk ay sonrasına teslim ediyormuş o yüzden kaldı o 🙄
senanurkesmen Burcumus instagramda @incilidolap diye bir sayfa var gerçekten çok güzel ve değişik kapı süsler yapıyorlar ben yaptırdım
Seymoshh Burcumus ben trendyoldan sadece ahşap isim siperiş verdim kuru çiçekle kendim süsleyeceğim çok cafcaflı istemiyorum sade olacak inş
durumom2022 Burcumus o yüzden isimli tulumu da Çiçeksepetinden aldım ama 2 günde kargoya verdiler bekliyorum bakalım instada çok daha cool modeller vardı ama napalım artık 😃
durumom2022 Burcumus Aden baby o sayfanın da adı eldiven şapka tulum bi de ayakkabı gibi bi patik var tulum beyaz arkasında pudra pembe melek kanadı ve adı var