adehuS Kızlar 34+4. Haftadayım,rutin kontrole gelmiştim nstde sancı çıktı acile götürdüler 2 tane serum verdiler sancı geçmedi aksine çoğaldı şimdi de yatış verdiler açılmam vs yok. Bu şekilde olupta zamanında doğum yapan varmı çok korkuyorum
Elifsahin93- adehuS 32+2yim çok ağrım var rahimde yumuşama ve baskı var dedi. İkiz gebelik yatış verdi yatıyorum bende😔
1prenses2prensanne adehuS ilk çocuğumu 34 haftalık doğurdum sıkıntı olmadı içini ferah tut inşallah zamanda olur
mertveannesi2211 adehuS canım 32.haftada benimde çok sancı çıktı yatış yaptılar üç gün yattım sonra düzeldi çıktım üzerinden sekiz dokuz gün geçti benimkinin seninde o kadar geçerse inşallah zamanina denk gelir hemen hemen.doktor bana 35.haftaya gelirse birşey olmaz artık kuvoze bile gerek kalmaz dedi sağlıcakla zamanında gelsin inşallah miniginiz 🥰
Caglay94 adehuS adehuS merhaba bende 25 haftalıkken sancım tuttu su sızıntısı yaşadım yatısım yapıldı durdu. Sonra tekrarladı baska hastaneye sevk edildim yatıs yapıldı ve durdu. Şuan 39 hafta oldum içinizi ferah tutun
sacmalamakizim Bilgim yok üstte kalsın çok geçmiş olsun canım umarım sağ sağlim sağlıklı bir şekilde zamanın da doğar sanciyi hissediyormusun peki?
GulserenKY Bende senin gibi normal kontrole gittim nst de sanci çıktı diye yatırdılar 36+0 da. 2 gece yattım açılma olmadı taburcu oldum 39 haftanın içinde doğumum oldu. Sakin olun nst de sizin hissetmediğiniz sancı çıkabiliyor. Geçmiş olsun bekleyin bakalım nolacak.