Hamaratpanda Bugün kızımın kreşinden aradılar; halsiz, ateşi var, kusuyor diye. Hemen aldık doktora gittik tahliller yapıldı. Doktor el ayak hastalığından şüphelendi ilaç verdi. Ama daha düne kadar bir şeyi yoktu birden belirti verir mi bu hastalık?
Lavantam20 Hamaratpanda el ayak hastalığında döküntü oluyor hamile iseniz sizinde dikkat etmeniz lazım
Aselmeva_ Hamaratpanda Geçen sene oğlum yakalandı hemen acile götürdük antibiyotik verdi ne cekti kaşınıyor ki nasıl Hindistan cevizi yağı soğuk şeyler koya koya zor atlattik geçmiş olsun canım en fazla okullardan geliyor
ardenmoms Hamaratpanda benim yeğenim de sürekli el ayak hastalığına yakalanıyordu ablam en sonunda aldı ana okulundan en ufacık şeyde mikrop kapıyordu
Seydo54 Hamaratpanda bu hastalik yuzunden havale gecirmisti cok kucuktu daha, iki kere gecirdi ikiside duymadigim hastaliklardi, biri bu digeri 6nci hastalik,, atesine dikkat et
Hamaratpanda Sabah sadece dişim ağrıyor demişti kızım ben de heralde diş çıkarıyor dedim. Meğer dişim dediği boğazıymış.
qnsmLk Hamaratpanda avcunun içinde ayaklarının altında diz kapağının çevresinde döküntüler ağzının içinde de yaralar olmuştu kızımın. Ağız yarası için sprey verdi doktor onunla birlikte nöbet şekeri kullandık 2-3 günde o geçti. Ateşi olur dedi parol plus ve dolven verdi dönüşümlü olarak kullanırsınız dedi ateşi olmadı. Döküntüler için hiçbir şey kullanmadık 1 hafta içerisinde kendiliğinden geçti
Hamaratpanda qnsmLk bizim döküntü yok henüz. Ağız spreyi bize de verdi. Döküntüler olursa diye de stilex verdi. Nöbet şekeri nedir onu ilk kez duydum.
Hamaratpanda Aselmeva_ evet biz de üç haftadır kreşe gidiyoruz başladı kreş hastalıkları. Doktor antibiyotik vermedi bize. Buna koridor hastalığı bile denir çocuğunuz koridorda dursun diğer oradakilere bulaşır öyle bi yayılma hızı var dedi. 🤷🏻♀️
Serap-Yigit Oğlumun tüm vücudu döküntü oldu. Günlerce leke kaldı geçmeyecek sandım. Ateşi çıktı. Ağzının içi de yara oldu. 1 yaşındaydı havuzdan kapmış. Ateş düşürücü verdi sadece doktor. Salgın var dedi. Antibiyotik verilmez dedi. Görümcem illa antibiyotik ver diye ısrar etti. Antibiyotik fayda etmez diyorum dedi. Geçti. Leke kalmadı
Hamaratpanda Serap-Yigit bizim doktor da vermedi antibiyotik, dediğin gibi bu hastalıkta antibiyotik verilmez dedi.
ardenmoms Hamaratpanda sürekli hasta oluyordu kuzum en son el ayak olunca aldı ablam baya kötü geçmişti elleri hep döküntü döküntü olmuştu çocuğun tırnakları soyuluyordu çok geçmiş olsun bu arada
Hamaratpanda ardenmoms teşekkür ederiz. Doktor tırnak düşmesi olabilir dedi zaten. Senin de yeğenine geçmiş olsun. Şimdi nasıl iyi mi peki ?
Hamaratpanda Seydo54 39 buçuğu gördük biz de en son doktorun yanında. Ben de bu iki hastalıktan korkuyordum.
Utkulu1 Hamaratpanda merhaba geçti mi acaba hastalık? Bizde bugün olduğumuzu öğrendik neler kullandınız neler yaptınız acaba
Hamaratpanda Utkulu1 bizimki el ayak değilmiş çünkü döküntü olmadı. 3 günden sonrada balgamlı öksürüğe çevirdi.