Gulsah0306 kızlar sepet besik aldım gündüz salon gece yatak odası nasıl olacak. sizler iki tane mi aldnz
Ecarve Gulsah0306 anne yanı alırsan hem akşam odanda hemde istediğin yere götürüp koyarsın fazla almak çok sıkıntı ev doluyo büyüyorlar ve koyacak yer çok zor oluyo bence
poyrazin_annesi28 Gulsah0306 Ben anne yani için beşik alicam tekerlekli olduğu için zaten diğer odaya çekme sansim da olucak bence her odaya da almaya gerek yok
hukukcuanne_06 Salona niye ayrı beşik alalım ki gündüz kanepe üstüne bile koyunca duruyo. Sonraki aylar için de ana kucağında falan durur
Guzelhayat Anne kucagi puset boyle seylerle gunduzler idare ede bilirsin.oglen uyudugunda da gece uyudugunda kendi yatağına koyarsin.uyanik olduğunda da anne kucaginda hafif sallanq bilenler var
Ranammmm Gulsah0306 Kuzum iki beşiğe gerek yok sana lazım olan gece yatacağın zaman onuda beşiğe koyup yatarsın, gündüz koltuğun üzerinde uyur yada babynest al onun içinde uyur
Birgul Gulsah0306 ben odama anne aynı almıştım onu hiç ordan çıkarmadık, odada falan da ana kucağı kullanıyordum zaten birileri falan gelince altını odamda değişip emzirip uyutup beşiğine koyuyordum.
Ezgi_hsyn Gulsah0306 odaya anne yanı aldm haliyle her yere taşınmak zor imkansız oturma odası ada sallanan ufak besikde aldım gelen giden olsa giderim odaya rahat ederim yada oturma odasına giderken koca beşik mi cekistircez en mantıklısı zaten 8 aya kadar kullanılıyor o zamanda baya büyümüş oluyo bence alınmalı koltuk da vs de niye dursun bebis
Nare09 Seymaozerr merhabalar ☺️ Polly anne yanı sallanır beşiği ben 480 e almıştım. Sanırım şu an hâlâ öyle. Estelladan aldığımız bu beşiğimizde annemin hediyesi:) indirimde 4250 ye aldı
Gokceeeee Gulsah0306 Vallaha bizim taşınabilir beşik 2 tane var biri çekmeceli beşiklerden diğeri hamak beşik deniyor sanırım kolik olduğu için durmadı da mecbur almak zorunda kaldım her yere taşıyorum 😊
KayraVeAnnesi_06 Gulsah0306 Yatak odasına anne yanı bambu sepet beşik aldım , oturma odama hasır sepet beşiklerden aldım