En anneler uzun bir yoldan sonra bende oğluma kavuştum bende buraya hep yazmak istemiştim çok şükür o günleri de rabbim gösterdi bana 🥰öncelikle tüm hamiş annelere hayırlı doğumlar nasip ediyorum 🙏 evet başlayayım hikayeme 39 haftada kontrol amaçlı doktorumuza geldik ama tabi bir hafta önce lekelenmem olmuştu bende kontrole gitmek istedim doktorumuz muayene etti 2 cm açıklığımız vardı ama bebeğimiz suyu azalmıştı doktor yatış yapmak istedi yatışımız yapıldı sancım olmadığı için doktor suni sancı verdi açıklığım 5 cm olmuştu ve bende gram sancı yoktu hatta doktorum sen tek seferde doğurursun dedi 🙈😂 ama öyle olmadı gece suni sancı kendini belli etmeye başladı 2 saat boyunca sancı çektim ve artık dayanamıyordum doktor epidural yapalım dedi kabul ettim iki saat çok rahattım açılmam gayet iyiydi tek sorun bebek aşağıya inmiyordu gece uyudum sonra doktor kesmek istedi bebek inmiş aşağıya dedi biraz kendi sancın olsun doğum olsun dedi neyse yine bende bir sancı ama bu Sefer tuvaletimi yapacak gibi bir sancı artık ağlıyorum ve doktora yalvarıyorum beni sezaryena al diye doktor o kadar yol geldin dayan biraz dedi dedi beni kandır ve doğum haneye aldı ve 45 dakika sonra oğlum kucağımdaydı şükürler olsun ki ve o bütün sancıyı herşeyi unutturdu bana darısı tüm hamişlere olsun inşallah iyiki normal doğum yaptım diyorum evet biraz zor ama gerçekten sonrası çok rahat hepinize hayırlı doğumlar diliyorum 🥰🥰🥰🙏🙏🙏🙏