Smyr02 Aynısı bana oldu o süreç tam bir baş ağrısı . Şükürler olsun o kafadan çıktım 3-4 hafta beynimi yedim . Amniyosentez riskli bi uygulama % değerlerini ne kadar deseler bol oluşmuş çocuğa niye böyle riske atayım ki ? Herşey Allahtan 1 saat sonra ne olacağımızı bilmiyorken ay öyle böyle demek çok gereksiz . Şahsen bende istiyordum amniyosentez ama risklerini bilmiyordum öğrendim perinotalaji doktoru ile doktorum çok iyiydi sağolsun . Eğer aldırmayı düşünüyorsan seni yönlendireceğim Zeynep Kamil’e dedi ama aldırmak istemiyorsan hiç yaptırıp riske girme dedi .%100 sonuç veren birsey değil 3lü test ,tanı testi ama riskleri söyle olursa çocuk su durumda olur herseyi çok güzel anlattı . Paran varsa fetal DNA yaptır 6-7 bin arası ,yüksek oranı var baya doğruluk olarak kafan rahatlar çıkmazsa birsey onda ✨. Burada çok okudum bazı doktorlarda sanırsın sıradan işlem gibi gelene geçene yapıyorlar beynim yandı bangır bangır bağırıyorlar videolarda riskleri nasıl güzel göz ardı etmişler şaştım kaldım . Bazılarında yok doktor iyi olursa enfeksiyon kapmaz çocuk öyle böyle çok şey söylüyorlar . Tercih meselesi şahsen gönlüm razı olmadı benim yaptırmayı satanda öneririm 🌸