Gizem1_ Doktor kontrolüm vardı herşey yolunda ama plesanta aşağıdaymis .kanama falan yaparmış bu durum şuan öyle bir durum yok .bilgisi olan varmı plesanta yukarı cikarmi 🌼🧿🧚🏻♀️🤰🏻
Papatya1997 Gizem1_ o haftadan sonra tekrar yukarı çıkıyormuş ama ben 26 tıncı haftamda ogrendım asagıda olduğunu ama Doktorum normal devam et hayatına sadece fazla yorulma dedı . Ben korktuğumu sıylemıstım . Suan 32+5 iz bır sıkıntımız olmadı henüz ınsallah da olmaz 🙏🙏
Kafama_gore Gizem1_ çıkar diyorlar endişelenmeyin benim çıkmadı en başından beri inşallah sizin çıkar bol bol dinlenip ağır iş yapmamanızı tavsiye ederim
Ysmn17 Gizem1_ bu haftalarda gayet normal benimde öyleydi detaylıya gittiğimde 21.haftada yukarı çıkmıştı bebek büyüdükçe çıkıyor zaten hiç endişelenme
Gizem1_ Kafama_gore siz kaç haftalık oldunuz .kanamaniz yoksa problem yok diyolar sadece sezaryan zorunlu oluyor.30 . Haftadan sonra cikanda var 🧿🌸🌼
Kafama_gore Gizem1_ 34 e girdik başka doktorlar 34 olunca alırız demişti bu doktorum bekliyor yaklaşık 4 aydır hiçbir iş yapmadan yatıyorum yarım saatten fazla yürüyemiyorum uzun zamandır bir çok kanama alanım oluştu her an kanaman olur dedi inşallah olmadan atlatırız