Çalışan gebeler haklarını bilmeli ve savunmalı.Gebelikte çalılma süresi yasal olarak günlük 7.5 saat doktorum hamileliğimi öğrendiğimde rapor verdi iş yerime vermem için. İş yerine ibraz ettim fakat işleme koyulmadı hala 10.5 saat çalıştırılmaya devam ettim. 3 hafta patronumun keyfini bekledikten sonra noterden çalışma süresi ile ilgili ihtar çektim ve ihtar eline ulaşınca işten çıkarıldım.Gebelik işten çıkarılma nedeni olamayacağı için avukata danışarak işe iadem için tekrar ihtar çekmem ve rapor alarak devamsızlıktan işten çıkarılmamam için bilgilendirildim. Avukatın yazdığı 2. İhtarı çektim ve işe geri çağırıldım. Patronum kadındı ve bana aşırı bilendi 3 hafta daha çalıştıktan sonra ayrımcılık tazminatımı ödemeyi kabul edip beni işten çıkardı. Hakkımı aramasaydım noterden ihtar çekip avukata 2. İhtar için danışmasaydım ne tazminat alabilecektim ne de fazla çalıştığım mesaileri. Bunu benim yaşadığım sorunları yaşayan anne adayları için yazıyorum lütfen hakkınızı arayın. Günde 7.5 saat ten fazla çalışmayı kabul etmeyin devletin bize verdiği hakkı kimse elimizden alamaz unutmayın.