anneolmakzoramagulusuyeter Kızlar 16+4 olduk. Birden bire sıcak basması olup göz kararması neyden dolayı olur
Burdem anneolmakzoramagulusuyeter bende de aynısı oldu 13 haftalikken tansiyon düşmesi yada açlıktan olmuştur doktorum öyle syledi ve tansiyonum düşmüş o gün tansiyonuna baktir
mre1630 anneolmakzoramagulusuyeter benimde tek gözüm kararıyor hamile olmadan önce olmuyordu saniyelik kararıyor geçiyor sizin iki gözünüz mü kararıyor ? Kan basıncı artınca oluyormuş
anneolmakzoramagulusuyeter Burdem şimdi baktım canım 84 67 112 Böyle yazıyor. Pek anlamıyorum nasıl sence?
Burdem anneolmakzoramagulusuyeter canım bende anlamıyorum inan o gün doktora gittim ölctürdüm şu an öyle durum olmaması için dikkat ediyorum bir daha olursa tansiyon vardır demişlerdi ilaç kullanmaya bslayacagiz diye Allah tan olmadı takip et kendini sende aç kaldıysan ondan da olmuştur ben o gün 2 3 saat bisey yememiştim
anneolmakzoramagulusuyeter mre1630 iki gözüm de kararıyor ya🥺 ne yapmamız lazım acaba ciddi bir şey mi bebeği etkiliyor mudur
mre1630 anneolmakzoramagulusuyeter doktor takip edilsin dedi bana het ay ama bebeği etkileyen bi durum değil canım🙏🏻