Pentagramm Merhaba kızlar 12haftalık hamileyim. 2 gündür sağ kalçamda bir ağrı var. Bazen yürümemi bile zorluyor. Böyle bir şey başına gelen var mı?
Mysmrt Pentagramm 19. Haftam bitti hala çekiyorum ben o ağrıyı ben de bayağı araştırmıştım anladığım kadarıyla soğuk aldığım zaman oluyor bu ağrı. Aynı şekilde sağ kalça ağrısından bugün bile topallayarak gezdim
Mer93 Pentagramm dr unuza söyleyin magnezyum eksiklği yada yüksek ihtimalle kalsiyum alımınız yetersiz kalıyodur takviye alabilirsiniz
Tinasu Pentagramm benimde oluyodu şuan 25 haftalığım hala oluyo magnezyum kalsium takviye vermesi lazım doktorunun
zehracal Pentagramm canım bende 12. Haftalarda sağ kalça ağrısı çok çektim yürümeme bile engel oluyorduu 16. Haftalarda galiba geçti ama şuan 20 haftalık gebeyim ayakta çok kalınca ve yorulunca ağrıyor tekrardan bazen
Pentagramm Mysmrt hadi ya 😓 ne zaman başladı peki? Ablam hemşire ona sordum hamilelikte vücudun ağırlık merkezi değişiyormuş o yüzden oluyormuş dedi
Dilkup Pentagramm Mysmrt Tinasu zehracal Bu ağrı bende de çok şiddetli eğilirken örneğin çorap ayakkabı giymek için kaldırıyorum sag ayağımı ve aşırı ağrı giriyor sağ kalçama bugün yolda yürürken kaldırımdan inip çıkarken bile o kadar zorlandım ki. Sizde de bu şekilde miydi
Mer93 Pentagramm yetersiz kalıyor olabilir yine de ilk hamileliğimde topallıyodum artık nasıl ağrırdı belim kalçam falan dr kalsiyumu daha fazla bi ilaç vermişti osteocare onu doğuma kadar kullandım geçirmişti
Tinasu Pentagramm öncr newday vermişti şimdi omepa VM verdi bide ekstra balık hapı ve kalsiyum D vitamin
Kubraanne_ Pentagramm benimde o haftalarda başladı bel kalça arası ağrı yerimden kaldırmıyordu resmen dönemezdim bile yatınca 37+5 haftalık olduk hala aynı soldu bendeki sağ tarafada geçti şimdi eskisi kadar ağrılı olmuyor şükür ama
Mysmrt Dilkup ben genelde yürürken daha çok hissediyordum ağrıyı bikaç gündür geçti şükğr sanırım kurtuldum
Tinasu Dilkup evet ben içmediğim gün yokuş çıkamıyorum sanki bacaklarımı biri çekiyo aşşağı gibi oluyo 😅 bide kramlar giriyo damarlarım ağrıyo