Zcicek Sevgili anne adayları , 26 haftalık hamileyim agdaya gitmek istiyorum ama bikini bölgesine yapılan ağda doğumu tetikleyebilir mi yada bı öneriniz var mı .eldivenle alıyordum aslında ama artık göbeğimden eğilip bişey yapamıyorum
Fundayakut Zcicek Bende 23 haftalığım bu zamana kadar kendim yaptım ama artık pek mümkün değil bende kuaföre gidicem çevremde herkes doğurana kadar yaptı hiç biri erken doğurmadı bence tetiklemiyor
beybito27 Zcicek ben de kuaföre gitmeye başladım. Artık mecburen gideceğiz yapacak birşey yok. Ama sanırım gebelik etkisi daha çok can acıyor ya. Hijyenik olduğuna dikkat edin yeterli bence
tombul0bebek Zcicek normalde neyle alıyorsunuz ben uzun süredir aldırıyorum ağdayla yine de çok acısız değil ama doğumu da tetiklemez bence
Evin45 Zcicek tetiklemiyor 8. Aya kadar kendim alıyordum karnım büyüyünce kuaföre gitmeye başladım şuan 39+5 haftalığım bebeğim doğmak bilmiyor
Deletedmom_12 Zcicek canim riskli bi gebeligim vardı hala da dikkat etmeliyim kan sulandirici falan kullaniyorum. 14 haftalikken dr a soyledim hicbi sikinti olmz bebek cok ayri yerde dedi 29.haftaligim Ozamandan bu zamana kadar 2 defa gittim dunya varmis resmen . Kuaforunden sadece sunu rica. Et minik minik sür minik minik çek de benimki öhle yapiyo mis gibi valla ilerleyen zamsnlarda gorulmezki cok sikinti.