prensesveannesiii Cansu_27 valla ben bu günlerde gitmeyi düşünüyorum tekrar en 180 Di şmdi bilmiyorum
Reyhosunannisi nurellaa212 muayeneye gittiğinde merak ediyorum ne düşüneceksin bana haber verir misin ozmn düşüncelerini doktor hakkında 🤗
Krnn1 Nursahsmy bende oraya gidiyorum memnunum ama siz doğum yaptınız mı doktr iyi olsa bile doğumda önemlş
Nursahsmy Krnn1 evet normal doğum yaptım epiduralliydim yinede zorlandım ama ebe olsun hemişereler olsun gayet hertürlü desteği veriyor sakinlikle
Ayseaysa Ofnd özel istiyosan yaşam hastanesi sema iyikösker eğer devlet istiyosan Abdurkadir Yüksel devlet hastanesi birgül ülger taşcı çok iyi doktorlar ikiside ben devlette birgül hocayla sezeryan oldum çok memnun kaldım
Habibecetin Doktor çok iyi ilgileniyor ilk çocuğumuda doğumunu haremde yaptım çok memnun kaldım ins ikinci çocuğumuda haremde yapacağım muayene ücreti 300 TL di doğum ücreti biz sezaryani sorduk 5 bin dediler cnm
Nursahsmy Ofnd çok şirin anlayışlı kafanda soru işareti bırakmayan bi doktor aynı hastanede başka bi doktora gidiyordum hastaneyi bile değişmeyi düşündüm ama sonra Dilara hocaya gidince iyiki dedim ..