nnisanannesiii Ooykuu hayır hiç agrım olmamıştı betada düşme görüldü gün içinde hafif lekem geldi öglene doğru çoğaldı sonra kırmızıya döndü adet gibi lekelenme sonrasında kasık bel ağrısı yaşadım
Ooykuu nnisanannesiii lekelenmeden sonra bir sorun olmadı sanırım suan sağlıklı bir gebelik yaşıyorsunuz inşallah demi
Ooykuu ikra06_09 anladım benim adetim düzensiz ve aslında en son Temmuz 30 da adet gördüm baya geçti biliyorum ama sanırım sonradan gebe kaldım çünkü henüz beta 202 o yüzden kaç haftalık olabilir bilmiyorum sanırım doktora gitmek en mantıklısı 🤷♀️
Ebru5643 Ooykuu bence düzenli olarak gidin umarim güzel şekilde ilerler🙏🌸bende beta hcg takibindeyim ve doktor çok iç açıcı konusmadı dün gittigimde,yarin tekrar kan vericem bakalim hayirlisi
Ebru5643 Ooykuu adetimin gecikmesinin 3.günü 36 çıktı 5.günü 40 çıktı,rahim kalinligina bakıp gebelik görüyorum dedi ama betanin sonucunda da saglikli gormedigini söyledi sabah tekrar kan vericem bakalm
Ebru5643 Ooykuu amacım moral bozmak degil bu arada,iyinin de kötünün de takibini yaptirmak gerekiyo diye düşünüyorum kendi sağlığımız içinde🌸🙏bu yüzden düzenli olarak takip edin içinizi ferah tutun,güzel haberlerinizi bekliyorum
Ooykuu Ebru5643 anladım hakkınızda hayırlısı olur inşallah 🙏🏻benim 2 gün önce 46 küsür çıktı sanırım 2 gün sonra 202 ye yükseldi bakalım tekrar 🙏🏻
Ebru5643 Ooykuu sizin gayet güzel artış olmus maşallah diyelim,saglikli sihhatli ilerlesin insallah 🙌
sznadr Ben hastanede yaptırdım testi 60la öğrenmiştim 2 gün sonra tekrar yaptırdım sizinki gibi 2 katına çıktı. Mesajla sordum sonuçlarımı zaten bişey gözükmediği için bakmıyorlar ultrasonla. Folik asit kullanmamı ve daha çok küçük olduğu için 2 hafta sonra gelmemi söylemişti. O şekilde gitmiştim keseyi görmeye.