egeninincisii Dün kan şekerime tekrar bakılmıştı 202 çıkmış. Doktor “beklediğimizden çok yüksek çıktı yarın sabah hastaneye gelin, dahiliyeye sevk edeceğim.” dedi. Süreç hakkında bilgisi olan var mı? İnsülin mi verilir acaba?
fatmaa37demi5 egeninincisii 140 sınır değer malesef yüksek çıkmış baya. Bende de çıkmıştı seker benim değer 170 lerdeydi. Diyet ile çözüldü. Sizin ki yüksek olduğu için bi ihtimal diyet denemek yerine direk insülin verilebilir gibi
egeninincisii fatmaa37demi5 2 hafta diyet ve spor yaptım, bol su içtim. Düzelmemiş. O zaman kesin insülin verirler 🥹
Senem_11 fatmaa37demi5 merhaba bende de seker cıkrı 180 sımdı 32 haftalık hamileyim dunden beri cok sık acıkıyorum sence bebek buyudugu ıcın mı oluyor yoksa şeker yuzunden mı evde seker olcuyorum oyle yuksek cıkmıyor devamlı diyet yapıyorum
fatmaa37demi5 Sedam42 diyet yaptım. Sekerli ve hamurlu şeyleri bıraktım. Daha çok et tavuk sebze beslendim ve bol su
fatmaa37demi5 Senem_11 yüksek çıkmıyorsa sorun yok. Bende sürekli acıkıyodum cunku dogurana kadar. Saat başı yemek yediğimi biliyorum bazen
Senem_11 fatmaa37demi5 anladım canım nasıl duzeldı sekerin nasıl anladın duzeldıgını yani ben dahılıyeye kan vercem pazartesı aclık tokluk bakarlar mı benim aksam tokluk 150 cıkrı ya 😔
-2erkekannesi- Bende bıgün yaptırdım 236 çıktı pazartesi dahiliye ile görüşücem … Bakalım neler bekliyor beni