Kk39 Fgbebek-1 ben din kült ogrt. Olarak cevaplayim kadının yada erkeğin eşini cinsel istegine olumlu karşılık vermesi amel olarak sevaptır ve bu şekilde yapılması ve reddedilmemesi gerekir zaman ve durum ona müsaittir günah olabilecek bir durum söz konusu değildir eğer yasak olsaydı Allah ayeti ile bizleri uyarırdı
Fgbebek-1 Kk39 çok teşekkür ederim aslında bu şekilde birisi varsa cevaplamasını istediğim yazmamıştım bende kesin günah mı diyerek yazmamıştım duydum en azından doğrusunu duydum çünkü internette siteler de her türlü yazı var sonuçta
Fgbebek-1 Fgbebek-1 cümleyi yazarken harf hatası olmuş sizin gibi din kültürü öğrt varsa cevaplaması için yazmıştım. Allah razı olsun cevapladınız en azından soru işareti kalmamış olucak Kandiliz ve cumanız mübarek olsun sağolun
seyma9188 Fgbebek-1 Canım herhangi bir ilişki yasağı yok elbette.Fakat böyle güzel mübarek geceleri bol dua,ibadet,şükür ile geçirmekte fayda var diye düşünüyorum.Yoksa eşlerimiz bizlerin helali dinin uygun gördüğü şekilde beraberlik yaşanabilir.
somurtkankedi Fgbebek-1 günah değil fakat herkes ibadet yaparken ilişkiye girmek insanın içini rahatsız edebilir tabi kişiye kalmış o anki duruma göre değişir ama günah değil ☺️