genccanne Arkadaşlar ben bebeğimin hareketlerini baya hissediyordum gün içinde dün az hiseettim hissediyorum ama önceki günler gibi değil bugünde öyle bir sıkıntı olurmu yoksa normal mi
Ociftci genccanne biz 29+1 olduk 2 3 gün önce cok nadir hareket etti uyuduğunu düşündüm doğru düşünmüşüm uyuyormuş aksama yakın eski haline geri döndü çok şükür
Btl7 genccanne bir gün veya bir kaç gün çok hareketliyse diğer gün az hareketli olabiliyor normal bende de öyle, fakat gün içinde hiç hareket yoksa o zamn doktora görünmekte fayda var
Sedam42 genccanne 29 haftalik hamileyim bir gun cok harektli birgun hareket cok az ediyo degisyo yani
Ociftci genccanne düzelir inşallah uzun sürerse doktoruna görün bu aydan sonra günün yarısından fazlasını uyuyarak geçiriyorlarmis
mimar_anne Pozisyon değiştiyse olabilir ya da uyuyordur çünkü bu haftalarda 18-20 saat uyuyorlar nerdeyse bende de oluyor 1 gün çok hareketliyse 2-3 gün az hissediyorum değişiyor bundan sonra dizene biner yavaş yavaş
genccanne Btl7 Hareket var ama iki üç gün öncesine kadar çok güçlü ve sürekli idi birden azalında kokrtum herkes normal yazmış gene takip ederim hiç hissedemezsem ozaman giderim inşallah bugün artar