Allahvargamyok Kızlar transferden kaç gün sonra belirtileriniz başladı benim bugün transfer gününü saymazsak 3. Günüm. Bu arada hayırlı kandiller 🌸🥰
Ozge-Ka Allahvargamyok transfer olduğum andan itibaren karnıma ağrı girdi 😄 onun dışında çok fazla bir belirti yoktu. şuan 9+1 deyim hala ağrılarım oluyor.
Dilekdemir1 Allahvargamyok Hiçbir belirtim olmadı lütfen belirti aramayın herkesin aynı olmuyor internetten çok bakardım ama gerçekten de herkeste çok farklı tek düşündüğüm şey bebeğimin bana tutunmasıydı ❤️ Çok şükür bu zamanlara inşallah sizinde pozitif bir sonucunuz olur 🙏🙏🙏
Melisyusuf Allahvargamyok 5 günden sonra bende aşırı bel ağrısı başladı bide karın ağrısı oluyordu arada
Beroyldrm Hayırlı kandiller ☺️🤲🏻 Tam 7 gün sonra halsizlik ve kasık ağrısı oldu benim.çok da belirti aramayın aslında aynı hastalancakmışsınız gibi oluyor benim hiç umudum yoktu.ama çok şükür Allah herkesin gönlüne göre versin ☺️🥰
Allahvargamyok Beroyldrm amin canım 😊 işte biraz aceleci olduğumuz için bide heyecan var tabi bi arayış içine giriyoruz maalesef 😊😑