enesayazmoom 28+4 günlük olduk her gün 10 defa haraket etmesi gerekiyor muş sizler ne durumda sınız biz bir gün haraket li bir gün hiç hareketlerini hissetmiyorum. Normal mi
Eldgrn enesayazmoom 20+2 oturduğumda yattığımda bayağı hareketli oluyor saymıyorum ama tekmeler en az 5 6 oluyor arka arkaya daha fazlasını da vuruyor yani fazla fazla hareketli şuanda kızçem🤣🥰
Htc3866 enesayazmoom aynı şeyi ben düşünüyordum senin yazını okudum kuzum dün çok haretli olan bebeğim bugün çok çok az hareket ediyor evham yaptım doktora bile gitmek aklıma geldi bir an
zamaneannesi80 enesayazmoom doktorum bana 30. Haftadan sonra hareketlerini takip etmemi söyledi ama günde 10 kere filan demedi yani zaten bebişlerin belli bi rutini oluşuyor belli bi süreden sonra ☺️
Merve201119 enesayazmoom 32.ci haftamdayim hiç hareketini saymadim saymıyorum cunki çoğunluk ayaktayim yorulunca oturdugumda az da olsa hareket hissediyorum
yldz_tugce Benim bebeğimin de hareketleri düzensizdi. Hala da öyle, suan 31. Haftamdayım. Bazı bebeklerde fıtraten olurmuşş, eğer hiç hareket wtmezse gözükmek gerekir ama az da olsa hareket varsa sorun yoktur biiznillah 🌸
Seyma0323 yldz_tugce ayni haftadayiz canim benimkide öyle🤣 bazen çok hareketli bazen bakıyorum tık yok sadece kayma hisi var. Ufak da olsa hareket var ise herşey yolundadir demek
Nurtenahmet yldz_tugce benimde böyle. 38 haftalığız hiç karnım dışardan belli olacak derecede oynamadı doktorum olabilir diyor günde 10 hareketi de tamamlıyor fakat insan tedirgin oluyor haklı olarak 🥰
enesayazmoom Htc3866 benim de dün hiç hareketini hissetmedim az önce temizlik yaptım uzandım şuan çok hareketli form da geçen gün yazı okumuş tum günde 10 defa hareketini sayın diyor du
Damlacaa Haftadan sonra coştu şu an 34+2 delip geçecek elindne gelse. Hıçkırık tutuyor beyfendimizi gün içinde içerde kolbastı ekibi var gibi oluyor. Çıksa neler yapacak düşünemiyorum bile 🤪🥲 Kundak şart o yüzden 🤡🤡🤡
enesayazmoom zamaneannesi80 ilk haftalar da gece leri uyanıyor du yani ben yatmak üzere iken uyaniyor du şimdi sanırım daha fazla uyuyor lar
Seyma0323 Merve201119 söylemeden geçemicem ama ne zaman senin yorumunu görsem ve profil resmini mashAllah ne güzel bir bayan diyorun🙃🥰
Eldgrn Merve201119 valla canım öyle burda görüyorum arkadaşlarda tekmeyi geç hareket yok benimki bayağı tekmeliyor artık elimi bastirmadan koyuldugunda bile hissediliyor 2 hafta oldu net hissedeli bu 1 haftada coştu gün geçtikçe daha da coşucak gibi duruyor