Sedam42 29 haftalik hamileyim bugun bas agrisi yasiyorum gecmiywn bi bas agrisi var gebelik zehirlenme belirtileri nedir kizlar sadece bas agrisimi olur baska belirtileri varmidir birde tokluk seker test 164 yuksekmi bu of iyice stres yaptimm
Damlaa__ Sedam42 Tansiyonunu bgn düzenli 2 saatte bir ölç hep yüksek çıkarsa hemen doktoruna ya da acile git bende de oldu gebelik zehirlenmesi sakın ihmal etme 🙏🏻
durumom2022 Sedam42 şeker gebelik zehirlenmesi belirtisi değil sanırım yüksek tansiyon ödem kaşıntı döküntü fln ama yine de iyi takip edin ihmale gelmez inşallah yoktur 🙏
Tasbebek Sedam42 yalnız bas ağrısı ile tanı konulmuyor yüksek tansiyon idrarda protein kaçağı önemli belirtiler ve fazla ödem
Sedam42 Damlaa__ yeni olctrdum 12.7 cikti nabiz yuksek sadece o herzmn yuksek bende zaten sadece belirti tansyonmu oluyo
Sedam42 durumom2022 ay ins ya bugun kaltigimdan beri bas agrisi cekiyorum tansyn yeni okctrdum 12.7 cikti norml oda
Damlaa__ Sedam42 Evet yüksek tansiyon ellerde ve ayaklarda şişlik 12/7 çok da yüksek değil benim o zaman 16/8 15/7 falandı tansiyonum
Sedam42 Damlaa__ anladim canm benim 12.7 simdi tekrar olctrdum 10,7 cikti norml idrar tahlil oazar gunu vermistim temizdi benim