healthymoms Kızlar hamilelik boyunca makyaj yaptınız mı /yapıyor musunuz? Sağlık açısından bebeğe iyi değil diyorlar ama bazen kendimi makyajsız kötü hissediyorum ve yapıyorum🙁
mommytobe_ healthymoms ya takilmayin bu kadar da yaaa yap gitsin gunluk bi rimel bi allik degil mi tabiki de abartma ama yani o kadar da kasma
Saheser healthymoms her gün işe gidip geliyorum haliyle makyaj da yapıyorum hafif bi fondaten kullanırım her daim bişey olacağını düşünmüyorum hastaneye giderkende makyajım olur bi sıkıntı olsaydı doktorum söylerdi
Sinemtun Kullandığın malzemeler kaliteli olduğu sürece sorun yaratacağını düşünmüyorum bende her gün far ve rimel sürüyorum 🤭
Daffyy Gebelikten dolayı yoğun sivilce oluştu yüzümde. Kendimi öyle görmek beni üzüyor o yüzden hergün makyaj yapıyorum ben🥲
Papatyaa_01 healthymoms yapıyorum hiçde böyle birşey duymadım ki doktorda görüyor makyajlı halimi öyle birşey olsa uyarırdı bence
KayraVeAnnesi_06 healthymoms Yapıyorum , hiçbir ürünümüde değiştirmedim önceden ne kullanıyorsam devam ediyorum