sedamom00 Kızlar bugün ilk defa kendim yaptım hep eşim yapıyordu ve yaptığım da kan geldi iğneyi çıkarırken normal mi 🥺
Butterflyank Arada olabiliyor bende de kanama olunca pamukla biraz tutuyorum hemen geçiyor korkulacak bişey değil şifa olsun hepimize 🍁
sedamom00 Butterflyank çokça amin Rabbim kimseyi korktuğu yere uğratmasın kimseye evlat acısı göstermesin 🤲
sedamom00 kubra3rkan benim geçen sene bir düşüğüm olmuştu hemen genetik testi kan pıhtılaşması çıktı gebe kalmadan önce corasprin kullanıyordum şimdi iğneye başlandı
mor_menekse sedamom00 benim de aynı şekil oldu gebelikten 1 ay önce coraspin kullandım.gebelik öğrenince hem coraspin hem Oksapar iğne kullanıyorum 12 saat arayla
kubra3rkan sedamom00 bende kan pıhtılaşması testi yaptırdım bütün hormonlar normal çıktı sadece PAI-14G/5G hormonu heterozigot çıktı acaba verir mi ki sizin nasıldı sonuç?
sedamom00 Nazendehanim her zaman vurduğum yerden vurdum göbeğim hep mosmor oldu üst üste vuruyorum bakalım
Nazendehanim sedamom00 iğne ucu çok küçük koldaki kilcallari göremezsin mutlaka milim milim fark ediyordur ayni bölge üzerinde 4-5 yer belirle ben koldan vuruluyorum sağ sol dönüşümlü bazen çok morariyor bazen morarmiyor ,göbek bende çok acıyor.
mor_menekse Nazendehanim koldan kendin nasıl vuruyorsun kız . eşim olduğu zaman koluma o vuruyor.yokken göbekten kendim vuruyorum.kol zor olmuyor mu kendine
mor_menekse sedamom00 normal canım herzamn kanamiyor benim de normalde kanamiyor bugün kanadı biraz endişe etme düzene girer Allah’ın izniyle
sedamom00 mor_menekse Rabbim korktuğumuz yere uğratmasın inşaallah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin