Moonrose16 Daha önce Ocak ayında kimyasal gebelik geçirdiğimde erkenden test yaptığımda böyle sonuç almıştım şimdi iki gün üst üste test yaptım adetime 10 gün var böyle bir sonuç alıyorum . Sık idrara çıkma durumu yaşıyorum emin değilim gebelik var mıdır sizce https://resimyukle.io/r/BgZLHFNK6Y
MMelissaaa- Moonrose16 bence adet gününüzün geçmesini bekleyin en sağlıklısı o. Strese girmemiş olursunuz
Birgul Moonrose16 çok erken yapmışsınız ve bu sizi cok yıpratır. İkinci testte coook silik bi çizgi var gibi kuruma çizgisi de olabilir anlayamadım ama eğer varsa 2 gün sonra koyulaşması gerekir testi tekrar edebilirsnz. Hayırlısı olsun sizin için 🌸
Moonrose16 MMelissaaa- çok sabırsızım önceki gebeliktedir böyleydi hatta kan verdiğimde çok düşük hcg ile çift çizgi çıkmıştı sağlık ocağında şaşırmıştı bu duruma
yesillimonn Moonrose16 Dünkü postumu bak cnm dün benim de testim böyle cıktı kan verdim 4.44 çıktı biraz önce erken gebelik testi yaptım çizgi iyice netleşti
MMelissaaa- Moonrose16 bende sabırsız davrandım kimyasaldan şüphelendik boşuna kendimi yıprattım üzüldüm iki günde bir değerim sağlıklı şekilde yükseldi meger geç döllenmeymiş
Moonrose16 Mervekara5 yeni bir ilde oturuyorum hastane sağlık ocağı uzak bakalım yolum düşerse gideceğim