yesillimonn Dünkü postumu görenleriniz olmuştur kızlar din evde test yaptım çok silik çizgi cıktı kan verdim sonuç 4.44 cıktı biraz önce erken gebelik testi yaptım bu şekil cıktı yanılma olabilir mi bu üçüncü test
nisamom_ yesillimonn canım belki değerin yeni yükseliyordur bir kaç gün sonra yine kan ver bak 2 katı artış olmuşmu diye bence hayırlısı olsun inşallah hakkında🙏🏻🌸
MMelissaaa- yesillimonn canım bence bekle 2-3 gün sonra kan vermeye başla 2 günde bir artışı gözlemle
MMelissaaa- yesillimonn benim geç döllenme olmuştu. Adetim 3 gün gecikince silik çıkmıştı ben o testten sonra 15 gün bekledim de öyle keseyi gördüm düşün 😄
Boss01 yesillimonn adetin geçikmediyse geç döllenme değildir ama var bence hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲
Busbusu yesillimonn adetime kaç gün var bn adetime 7 gün varken kaset testle çok çok silik öğrendim ama geç döllenme değildi geç döllenme olsa 7 gün varken çıkmazdı o gün hemen kan verdm 12.2 cikmsti
yesillimonn MMelissaaa- Ay sevinemiyorum da adam akıllı yine sonuç hüsran olacak diye 😀ama çokta sabırsızım dediğin gibi 2 gün arayla kan vereyim
MMelissaaa- yesillimonn gel bide bana sor 😂😂 o yüzden buradan herkese söylüyorum acele etmeyin diye ben boşuna kendimi üzdüm yıprattım. İnşallah allahım sana da isteyen herkese de sağlıkla nasip eder 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Boss01 yesillimonn bence hamilesin canım bu arada çok silik çıkan testlere inanmayalım bence çünkü seninki kan testinde bile 5 e çok yakın çıkmışken testteki çizgi ben burdayım diyor yani artık ben bu kadar belli olmayan çizgilere inanmayacağım 😂
yesillimonn Boss01 Kaç kere basıma geldi silik çıkıp sonra adet olmam😀 o yüzden şuan inanmakla inanmamak arasındayım 3 test yaptım dünden beri hepsi farklı marka yani hepsi yanılmış olabilir mi acaba diye düşünüyorum.
Boss01 yesillimonn yok yok sende bu defa var İçini ferah tut belli yani kan testinden 😂 ayy darısı bana yarabbim
Boss01 yesillimonn inşallah senin gibi yarın yapacağım testte daha koyu görürüm bi ihtimal yine belli olmaz