Anneyimmm34 Muayene ücretini bilen varmı acaba çakmak erdem hastanesinin bide bangi doktor tercihiniz
sekermomgeliyo merveyuksekacar bende geçen gün o doktoru görmüştüm gittiğimde ilgili bi doktora benziyordu. Doğumunuzu kendisimi yaptıracak ?
0223 merveyuksekacar merhaba bende zarife hanıma gidiyorum medipole neden geçeceksiniz acaba? Birde erdemin dogum fiyatlarını biliyormusunuz ben henüz soramadım
merveyuksekacar 0223 doktor ile hasta arasındaki iletişim benim için çok önemli. Gerekli enerjiyi alamadığımı düşünüyorum. Eşimle ortak kararımızla dr umuzu değiştirdik ☺️
0223 merveyuksekacar medipolu bende tavsiye duyuyorum ücret farkları nedir erdemle bilginiz varmı? Ben ilk gebeliğimde erdemde fatoş hanıma gidiyordum inanılmaz memnundum çok enerjik samimi bi doktor ama erdemden ayrılıp yakınlarında bi klinik açmış kendine ücreti bana tuzlu geldi 450/500 civarıydı
merveyuksekacar 0223 erdem e 265 veriyorduk , medipolde 300₺ aradaki fark yok denecek kadar az ücret olarak. Fakat ilgi alaka çok daha iyi bence. Tavsiye ederim kesinlikle.
DefCan01 merveyuksekacar bende gittim de doktordan doktora fiyT değişiyor o zaman Ayşe Gülçin hoca için 300 vermiştik ağustos ayında
ssahnss merveyuksekacar merhaba ümraniyede oturuyorum ve 5 haftalık hamileyim yeni öğrendim afiyette nigar hanıma gittim ama memnun kalmadım, siz doktorunuzdan memnun musunuz tavsiye eder misiniz ?