durumom2022 prenseslerimmmmm belli bir haftaya kadar oluyormuş benim de doktorum böyle bişey demişti o yüzden de çok erken söylemiyorlar sanırım cinsiyeti
milamomm prenseslerimmmmm evet vardı 12. Haftada doktor kız dedi ama ben fotoğraftan erkek sanmıştım çıkıntı olduğu için😂
gkbyza Evet oluyor aslında o her bebekte oluyor gelişimi devam ettikçe cinsel organı kızlarda içine gömülüyor erkekse daha belirginleşiyor o yüzden bizim dr önce erkek sanmıştı sonra kız dedi 😁
gkbyza prenseslerimmmmm işte bana 15.haftada erkek dedi 18.haftada kız dedi sonra detaylıya girince de kız dediler birkaç farklı dr sordum onlar da teyit edince tamam dedim tık doğdu güneşim kızım olacak 🤣
prenseslerimmmmm milamomm evet bizimde cikinti olduğu çok belli fotolarda 😂 bende senin gibi erkek mi dedim
Meed gkbyza aynı ben ilk gebeliğimde bide inanmadm üç ayrı doktor daha kız dedi yine inanmadm erkeğe hazırlanıydı ruhum kendisini🤣🤣
prenseslerimmmmm gkbyza ne kadar güzel 😁 bi kaç kere de kiz deyince inanmışsanız da bizim öylede değil bi gidiyorum kiz bi gidiyorum erkek 😂