Burcu1997 İlk gebelik 16. Hafta sizlerin kaç haftada belli oldu benım henüz belli değil acaba bebiş küçük mü kalıyor diyorum ya ben de sürekli böyle bi endişe oluyor sizde de oluyor mu
Ozgectndg Burcu1997 13 haftamda cıkmaya başlamıstı doguma patlama aşamasında girdim resmen o kadar sismiştim
Mervegedik22- Burcu1997 ilk gebelikte 12 haftadan sonra hafif hafif belirmeye başlamıştı şuan ikinci gebeliğim 13 haftalık çıkmaya başladı genelde erken beliriyo benim kişiye bağlı bı durum biraz arkadaşımın mesela 9 aylıkken 4 aylık gibiydi karnı ☺️
Flyy Burcu1997 ben de 20. Haftaya kadar iç karnım büyük zannediyordum baya baya büyüdü artık yirmili haftaları bekleyin bi anda pırtlıyor 😁😁
umena Hayır endişe etmeyin benim 14+3 belli az da olsa ama bu her anneye göre bünyeye göre değişiyor iç karın vs diyorlar
Burcu1997 Mervegedik22- iç karın genişliği duymuştum evet normale de düz bi karna sahip değilim aslında hafif çıkardı eskiden de
Burcu1997 Aysel555 benımde galiba öyle olucak😊bakıyorum sürekli yatarken kalkarken bazen aynaya gidip bakıyorum üşenmeden