Umay255 5 buçuk yıl beklemiş biri olarak hamilenin duası kabul olur bugün bu mübarek günde anne olmak isteyen bacilarima Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin hayirsizsa bile hayırlı kılıp nasip etsin inşallah 🤲❤️🥰 duam sizinle
Ceyda76 Umay255 amın canım Rabbım kımsenın kucağını bugünün hürmetine boş bırakmasın Dualarda buluşalım 🫶 🤲
kubraselcuk Umay255 canim Allah razı olsun Rabbim evladını sana seni evladına bağışlasın bana da dua eder misin ☺️♥️
Fgbebek-1 Amin inşallah Allah kabul etsin inşallah dualarımızı hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın dua edelim birbirimize 🤲🏻❤️😘
Umay255 kubraselcuk Allah’ım şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine tez zamanda nasip etsin bacım ❤️❤️ duam sizinle
Umay255 Honeyss 😘❤️ 1bade dualarım sizinle güzel bacım 🥰🤲 serelim seccadeleri dualarda buluşalım inşallah
Zln2152 Umay255 aminnn Allah razı olsun canın benim. Bende onca denememe rağmen sonuç alamıyorum dualarınızı eksik etmeyin kuzum. 🙏🥹❤️
Umay255 Zln2152 vakti saat var annesi çok zor bilirim ama hazreti Zekeriya 99 yaşında baba oldu gel görelim ki o bir peygamber Belkide Rabbim senin duanı seviyordur yalvarisini umut Allah’tan Rabbim tez zamanda nasip etsin bacım 🤲❤️