kubraselcuk 1bade bu mübarek gün hürmetine Rabbim bize de anne olmayı nasip etsin hayırlısı ile inşallah canım 🙏
Honeyss Mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabb’im bizlere de hayırlısıyla anne olabilmeyi ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🤲❤️
Nazendehanim 1bade kullanıcı adınız ve isminiz not edildi ,ben de düşük yaşadım 2 kere şimdi 3.ilk sağlıklı gebeliğim ,duamdasiniz inşallah ❤️
Hilal3425 1bade rabbim bu gecenin yüzü suyu hürmetine sana ve anne olmayı kalpten isteyen herkese nasip etsin inşallah rabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲
Ebru12333221 Rabbim gönülden isteyen gözü gibi bakabilecek her kadına nasip etsin inşallah benimde düşüğüm oldu üzülme inşallah Rabbim sanada nasip eder ❤️
Pijamaskeliler 1bade Ben ettim kuzu benimde bu 4.gebelik yaşayan yok bu ilk kez büyümüştü bu bebegiminde durumu kritik plesantasina pıhtı atmış beslenmesi geriledi evde akibetimizi bekliyoruz 😔🤲🏻
1bade Pijamaskeliler Allah razı olsun bacım. Sizin içinde bir mucize olur inşallah ve ilerler gebeliginiz. Bol bol fetih suresi okuyun inşallah. Bu gece Dualarimda olacaksın. Zorlu zamanlar, istediğimiz gibi olmasada geçer. Allah sağlık versin..
Aselsmoms 1bade her zaman ediyorum canım Rabbim evlat hasretiyle yananların yüreğindeki ateşi söndürsün inşaAllah 🤲 Allah’ım kimsenin kucağını boş bırakmasın hak edene versin rabbim 🤲 inşaAllah en yakın zamanda anne olursun rabbim kucağını doldursun inşaAllah 🌸🤲
Aysecan0335 Benimde 2 düşüğüm var bu ay itibariyle çocuk sahibi olmayı planlıyoruz lütfen banada dua eder msiniz ismim ayşegül ben her zaman isteyenlere ediyorum rabbim ol der ve olur üzülmek yok bol bol dua ve sabır kızlarım🥰