benkosarim Elif_poyraz21 anne baba arasında kan uyuşmazlığı varsa bebekte farklı kan grubu olabilir ama gene anne ya da babadan birininkini alır örnek veriyorum anne a+ pozitif baba 0 negatif baskın olan pozitif kandır bebek a pozitif olur
TeoMom Elif_poyraz21 Ya anne ya baba benim annem a- babam 0+ kan uyuşmazlığı varmış ama kardeşim de ben de a- olunca sıkıntı yaşanmamış başka bir kan alması mümkün değil ama
323832 Elif_poyraz21 annem a babam a ben a 2 erkek kardesim var biri 0 biri a olabiliyormuş yani bizde şaşırmıştık ama yuzde 25 ihtimalle olmus
3babymom Elif_poyraz21 bizimkini soylim sana Ben 0 pozitif Eşim A pozitif İki oğlum A negatif Kızım A pozitif Bizde ilginç olmuş negatif ne alaka dedim öğrendiğim zaman biz pozitifiz diye demek ki olabiliyormus
Elif_poyraz21 benkosarim yani ben 0+ pozitif eşim 0+negatif çocukta a veya b olasılığı olmaz mı ikimizinkinden biri mi olur
gkbyza Kan grupları aslında AA AO, BB BO, AB ve 00 oluyor eğer anne da baba da A, bebek 0 ise mutlaka birinde A0 vardır ki 0 doğmuştur bebek öbür türlü Rh uyuşmazlığı farklı bir durum