Siem24 Kızlar 10+3 devletteki doktor erkek 13+0 da özelde başka doktor kız 15+0 da özelde başka doktor erkek ve %100 dedi Kordon değildir demi 😁 Bu arada Gülşen Mustafa başından beri erkek dedi
Siem24 Kubrak2016 evet canım 😁 yani bunu atmamın nedeni neler okuyorum heralde şok olmam ilerde demi diye sorayım dedim 😄
Kubrak2016 Siem24 valla buradan erkek duruyor😅 benimkide erkek her seferinde erkek dediler, detaylıda da erkek dediler umarım öyledir 😁😁😁
Anneolmak93 Siem24 ben 12+5 deyim bugun gittim söylemedi ben dedim kıza benziyor dedi şuan için erken çıkıntı bacak arasında yok boşluk var kıza benziyor ama 4 hafta sonra belli olur
Siem24 Anneolmak93 aynısı benim oldu işte 12+5 tim usgde 13+0 gözüküyordu çıkıntı göremedim falan dedi kız gibi dedi ama pozisyon bugünkü kadar net değildi yanılabilirim de dedi. Bugün 15+0 çıktı doktor %100 erkek dedi bu görüntüyü verdi kız diyenlere bunu göster dedi 😁 öncelik sağlık kesinlikle Allah hayırlısını versin ama durum böyle benim
Anneolmak93 Siem24 usb resim paylaşırmısıncanım benimkine bak seninkiyle karşılaştırırmısın duruş kafa yapısı aynı haftayla karşılaştırsan
Anneolmak93 Faness ben dedm kıza benziyor ulstrasyonda dedi daha küçük şuan bacak arası boşluk çıkıntı yok erkek için ama 4 hafta sonra kesin söylerm dedi