Aleynaerayy22 Durduk yere vajinasindan gaz çıkan var mi ? Gazın ordan çıkması ayri bi saçma ses çıkması ayrı kötü 🙄
Soruyorumm Aleynaerayy22 vajinal genişlikten oluyor diye biliyorum hamilelikte vajina büyüyor genişliyor
Seymoshh Aleynaerayy22 daha önce doğum yaptıysanız ve doğum yapacaksanız oluyor normal zamanda olduğu gibi ilişki sonrasıda olabiliyor normal bir durum vajina genişliğinden kaynaklanıyor
myangelson Aleynaerayy22 bende iliskiden sonra oldu bir iki kere çok tuhaf gelmişti ya şok olmuştum çok utanmıştım 😂😂🤦🏻♀️
myangelson MlhsnKctrk yaa bende baktım geçmeyince güldüm guldukce daha da oluyordu offf aklıma geldi bak şimdi yine 😂😂😂😂
Minikbebegim1999 MlhsnKctrk hahaha evet çok komik bir durum 23 yaşındayım bende bile oluyor iliski esnasında afedersn domaldiginda daha cok oluyor o ses eşime hemen aciklama yapiyordum cok kotu bir durum
Tuana93 Ayy ayni durum bende var,ama ne vajina genişlemesi yok,ne normal doğum yapmadım,şimdi hamileyim ama ,hamile deyilkende oluyordu..Anlam veremiyorum neden oluyo.