Aysel_krdg SevgiErden hayırlı olsun canım bende bu cumartesi yapıcam iğneyi galiba doktorum o gün çağırdı inşallah bende güzel haber alırım
Suheda11 SevgiErden ayy inşallah hamilesindir. 🥰 çok sevindim. Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın canım. Bende burada takipte olayım. Mutlaka kan testi yaptırdığında bizede haber ver ☺️
aybarsaybuke SevgiErden ilk çatlamamıydı bu bende adetimde baslıcam ilaca çatlatma yapar mı bilmiyorum tabi
Suheda11 SevgiErden hadi hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🥰 bize de dua et inşallah bizimkilerde tutunmuştur 🥰
Hgmom1 SevgiErden merhaba canım hayırlı olsun 🌸 kaç yumurtan oluşmuştu birde gecikme olunca mi kan verdin
boymomyz SevgiErden canım gözünaydın çok sevindim ☺️ benimki kiste dönüşmüş bise üstüne östrojenim fena halde yükselmiş düşene kadar bebek olmazmış . Hayırlısı olsun diyorum hiçte üzülmüyorum herşey nasip 🥰
SevgiErden Hgmom1 1 yumurta oluşmuştu canım 23 mm di adet günümden bir gün önce erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı ertesi gün yani adet günümde kan verdim 152 2 gün sonra 451 di bir kaç gün sonra da ultrason da kese gözüktü ☺️
SevgiErden aybarsaybuke ilk çatlatma ignesiyle daha önce kullanmadim daha önce başka bişey de kullandım ilk deneme ile oldu