1Gunes Kızlar ablam 5 haftalık hamile ve 2 haftadır kahve pembeye dönük lekelenmeleri varmis. Özel takipli ve doktoru bu durumu normal görüp yerlesme kanaması diyormuş. Bu şekilde uzun süreli lekeleme gören var mı ya da yasayan çözüm bulan
Rmysbyzt 1Gunes bende yaşıyorum 20 gündür oluyor doktor yerleşme kanaması diyor ama bu kadar uzun sürer mi bilmiyorum. Benim kahverengi renk oluyor. Progestan fitil kullanoyorum sabah akşam
busraninprofili 1Gunes canm benim doktorum onun icin sey demisti kirmizi kani gormedikce sikinti yok. Zaten bebek ilk 3 ay boyunca tutunmaya calisirmis. Ultrasonda doktor kanama alani gormezse korkmayin
1Gunes Hunilininbirii yani bu lekelenmeler sonucu bi yerde düşük olacak gibi hissediyorum bende bu sekilde boş beklenmez
1Gunes Rmysbyzt yani benim bildiğim yerleşme kanaması 3 5 gün sürer ara ara leke olur kahveden pembeye dönüşen bi lekelenmesi var mis . Bence tek doktora gorunmeyin sizde bende 19 haftalık hamileyim anlamı ikna edemedim buna
Rmysbyzt 1Gunes tek doktorla kalmadım zaten. Gittiğim doktorlar aynı şeyleri söyledi. Vajinalde bakıldı bi kanama alanı vs görülmedi.
1Gunes Rmysbyzt evet malesef doktoru kese etrafında kanama lekeleme yok diyormuş sürekli. Son regl den kalan kalıntılar olabilir diyormuş ne alaka anlamadım. Şimdi pembeye dönük gelmeye başlamış
1Gunes busraninprofili tabi öyle ama şu an pembeye dönük lekeler gelmeye başlamış. Ben ara kanama lekeleme görmedim çok şükür 19 haftalık hamileyim.
Zmraemr 1Gunes benim de aynı kanama alanı yok ama leke geliyordu progestan kullanıyorum 3.aya kadar da kullan dedi ve artık gelmiyor fitile başladığım günden beri