nrkdn Fgbebek-1 canım resimlerini çektim mor olanlar ovulasyon testleri Ucu koyu pembe olan ilk yaptığım erken gebelik testi markasını hatırlamıyorum ama L harfi ile başlıyordu Açık pembe olan predictor marka Diğeri de normal kaset test 
nrkdn Fgbebek-1 bunlarda emin kan sonuçlarım 4 gün kala yaptığımda 26.24 dü 
kuzumvebenn Fgbebek-1 Bekle bakalım birde regl tarihin geciksin öyle yap kuzum inşallah hamilesindir ♥️
Fgbebek-1 nrkdn tamam canım sen kaç gün varken öğrendin bu testleri şuan var mı bebek birde kan verdin mi
Fgbebek-1 nrkdn tamam canım bende bi kan testi vercem olmadı test yapayım perşembe veya cuma yada adet geçmesini beklicem çok zormuş gerçekten 😦
kuzumvebenn esmerella37 Rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah sen bana cinsiyet tahmini yapmıştın erkek demiştin erkek bebek bekliyorum bu arada ♥️
kuzumvebenn esmerella37 Teşekkür ederim canım genelde ovulasyon testi böyle olunca gebelik oluyor ama her ihtimale karşı belki tekrar yumurtlama görüyor olabilirsin değerlendir bence bugünü sen yarın yine bak bakalım 🥰
kuzumvebenn esmerella37 inşallah canım canı gönülden dua ediyorum rabbim tez zamanda kucağını doldursun sende bizlere dua et Hatay’dayim dualarında bizleri unutma ♥️🙏