tarcinnnn prenseslerimmmmm doktor bile şaşırdı çünkü %85 kız diyordu ben sürekli erkek hissediyorum demiştim 😂 hatta cinsiyet partisi yapacaktım aile arasında erteledim onu 😂
prenseslerimmmmm Annesininportakali53 harbiden bunalmış 😊 yaaa nasil oluyor anlamış degilim deli olmamak elde değil 😁 Vala bu gidişle bende öyle olucam sanırım bi gidiyorum kiz bi gidiyorum erkek 😂
Annesininportakali53 prenseslerimmmmm sjsjsj randevuma gittim cinsiyeti sormadım çünkü yeri daralmış 😂😂 ama öpücük atarken yakaladık 🤤 baş aşağı dönmüş normal doğum ilerliyoruz heyecan dorukta🥺 cinsiyeti unuttum bile aklıma gelmiyor hic onu öyle görünce rabbime çok şükür herseyimiz yerinde diyorum cinsiyetin hiç önemi yok
prenseslerimmmmm Annesininportakali53 haklsiin cnm az kalmış gerçekten yaa Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin annesini mutlu etsin diye öpücük atmis
findiklibadem prenseslerimmmmm 16 haftalıkken kız dediler belki degişir diye bekleyecektim ama sabırsızlıktan hemen gidip bitane pembe tulum almıştım nefsim körelsin maksat 😅😅
Bernadede Dün gittim 15 haftalık ögrendim baya bı inceledi doktorum baktım kız gözüküyor dedi sonrasında daha detaylı baktı evet kesin kız dedi 🙈
Elifmstf prenseslerimmmmm 3 kez kıza benziyor dediler detaylıda kız dediler hala erkek olur mu diye suphedeyim. İnşallah değişmez
prenseslerimmmmm Elifmstf insallh cnm değişmez. Bizimde bi kiz bi erkek deyip duruyorlar bakalm bizim ne zamn kesinlescek
Elifmstf prenseslerimmmmm detaylıda kesinlesiyo diyolar ama ben onda bile şüphe ediyorum o kadar çok yanılma duyuyorz inşallah değişmez gönlümüzden geçen sağlıkla gelsin 😇
cennetinsusu prenseslerimmmmm Görümcemin bebeğine erkek demişlerdi. Detaylıda kız olduğunu öğrenmişti ☺️ Yine bi tanıdık erkek dediler kız doğdu 😅 bir kaç doktora görünün ama detaylı da genelde doğru çıkıyor ☺️
prenseslerimmmmm cennetinsusu detaylı ya girmedim ama yakında giricem suan 16 haftalik olduk . Insallh ozmn kesinleşir. Kiz deyip erkek olan erkek deyip kiz olan cok bebis duyuyorum bende korkuyorum 😁
cennetinsusu prenseslerimmmmm Evet bende çok duyduğum için doktor kendisi söyleyene kadar sormamıştım. Nasıl dayanıyorsun demişlerdi. Bir öyle bir böyle gıcık birşey. Kesin ve net olsun istedim 😅 detaylıdan 1 hafta önce başka hastanede kız dedi. Detaylıda doktor kız demişti. Çok şükür kız doğdu 😂
Mry123 prenseslerimmmmm 13-14 te kıza benziyor dendi 16+4 günlükken kız dendi hemde farklı doktorlar. 21. Haftamda öğrendim ki oğlum oluyor ve şu an 2.5 yaşında oğlum🫢
prenseslerimmmmm Mry123 sizde geç ogrenmisssiniz 😁 oğlunuzu kiz demişler 😊 bakalm bizim ne zmn kesinlescek
prenseslerimmmmm cennetinsusu evet insan emin olmak istiyor 😊 demek sizinde hikayeniz bu sklde 😊 tatlı bi kiz bebisiniz olmus
Busra5461 prenseslerimmmmm o zaman büyük ihtimal erkektir çünkü banada aynısını dedi çıkıntı var ama plasenta da olabilir demişti ayrıntılı da net erkek olduğunu öğrendim 25.haftada 😃
prenseslerimmmmm Busra5461 Vala hi aynı şeyleri söyledi 😁 hic bi eksik yok lafınız da 😂 hatta ben çıkıntılı kiz mi olurmuş dedim 🤭🙈 16 haftadayim bide siz de geç ogrenmissiniz ya 😊
Cherry95 prenseslerimmmmm ay allah korusun. Benimki de kız 22 +2 yiz sürekli alışveriş yapıyorum genelde unisex aldım pembe değil ama kızım olacak hayaliyle yaşıyorum. Yine Allahım doğrusunu bilir ama umarım cinsiyet şaşmaz