denizasigi 7 buçuk aylık olduk ve Allaha şükür hastalığımda bile kendi işimi kendi başına yapmaya çalıştım zor oldu ama Allah kuvvet verdi şükürler olsun 🥲🥲 Gurbet çok zor yaşayan bilir… Siz de durumlar nasıl ben gibi olan var mı 😘💖
mor_menekse denizasigi ben de herşeyimi kendim yapıyorum çok şükür.zaten kimseye güvenip çocuk yapmadım.kendime güvendiğim için yaptim😇
ardenmoms denizasigi gurbette değilim ama hamileyken her şeyi tek başıma kendim yaptım şimdi oğlum yedi aylık doğduğu günden bugüne kadar da her şeyiyle tek ben ilgilendim Rabbim elden ayaktan düşürmesin yeter🫶🏻
MiracAlpinveUmutunAnnesi denizasigi Hamileliğim de de yalnızdım sadece doğum yaptıktan sonra 20 gün annem ve kayınvalidem geldi sonra da yalniz kaldım oğlum 5 yaşına girecek halen yalnızım 🤭
Ebrulimomm denizasigi sanırım ben 🙋🏻♀️ Gurbette değilim ama inanılmaz hareketli aktif bir hayatım var her gün adımsayara bakıyorum 6-7 bin adım atmışım günde vücudum nasıl dayanıyor ben de çözemedim 😃 artık son 19 günüm korkuyorum olur olmadık yerde sancım gelirse diye 😅sabahtan akşama kadar yatmaya özeniyorum ama mümkün olmuyor ne yazık Kİ heryere koştururken buluyorum kendimi 🤷🏻♀️ Allah güç kuvvet versin yine de kendi işimi kendim halletmeyi hatta başka işleri de halletmeye gücüm var çok şükür 💪🏼
denizasigi mor_menekse Aynen öyle hamilelik hastalık değil ama insan gene de bazen istiyor böyle hazir yemekler kahvaltılar etmeyi de olmayinca da olmuyo 🥲 Allah bi gözden öbürüne muhtaç etmesin
denizasigi ardenmoms ohh ne güzel valla ben de oyleyim şu an hayırlısıyla doğsun bebegimiz kucağınmiza alalim baska bise istemem yaparim Rabbim güç kuvvet versin hepimize ♥️🥲
denizasigi Ebrulimomm hey Maşallah ben de en başından beri kendimi öyle alıştırdim her seyi kendim yapmaya eşim yapma yorma kendini diyor ama kim yapacak yine mecbur ben yapicam 😂
Zeynepp054 denizasigi Bende aynıyım 30 haftalık olduk kimseden birşey beklemedim çok şükür kendim hallediyorum herşeyi. Herkes yakınımda aslında ama ben söylemeyi sevmiyorum. Elimden geleni yapıyorum. Allahta kimseye muhtaç etmesin ☺️
mor_menekse denizasigi aynen öyle ama işte icinden gelmesi lazım insanların olmayınca olmuyor napalim bosver 😘neyse Allah’tan eşim destek oluyor yardımcı oluyor fırsatı oldukça o yeter geresi mühim değil 😇
Ebrulimomm denizasigi aynısını eşim de söylüyor arada yardım ediyor sağolsun hakkını yiyemem ama dediğiniz gibi kim yapacak mecbur ben yapıcam 😃
Annesininportakali53 denizasigi 32 haftaligiz herseyimi kendim yapıyorum. Eşim yardım ediyor arada o olmasa ne yaparım bilmiyorum hergunume şükrediyorum elim ayağım resmen birlikte büyüdük şimdi allahin izniyle birlikte buyutecez bebegimizi 🥲🧡
Yavuzseliminannesiii Bende 37+5 im hastaneye kendim giderim, evi temizlerim, hatta eşimin asmakta kolum yoruldu dediği perdenin birini bile ben astım. Allah güç kuvvet versin herkese banada 🤲 herkese hayırlı kandiller birbirimize duamız kabul olsun inşallah 🤲
minnos6 denizasigi ailemle ayni mahalledyz her isimi kndim yapıyorum cok şükür allah herkese saglik versin sağlığı el vermeyen kisiler yalnz olunca daha zor
findiklibadem denizasigi hicbiseyi kendi basina halledemeyen gebeler, bizde toplanalim🤣🤣😅 nerdesinizzz kiz