Prensesinannesiii61 Merhaba kizlar. Geceleri yatakta saga sola donerken kasigima agri giriyor ama anlik saga sola donerken bu neden olur 28. Haftadayim bilen varmiiii
enesayazmoom Prensesinannesiii61 bizde 28+4 olduk pazartesi doktor kontrolünde doktor kafası aşağı doğru inmiş ama değişe bilir demişti doğuma kadar. Bende batma oluyor arada ve sanki ordan tekme atıyor dedim bu haftalar da normal yalancı kasılmalar sancılar olabilir deyip Protestan fitil verdi.
Deletedmom_12 Prensesinannesiii61 bendede oluyor bazen kendimi yataga zor atiyorum.agridan ayakta olunca cok agriyor veya yuruyunce.
Deletedmom_12 enesayazmoom basimi donmus cnim senin bebegin Tam anlamadim Bana makat gelisli dedi gecen bende buqun 29+0 oldum. 27+3 de gitmistim. Makat gelisli demisti Baya Agri his ediyorum vajinaya baskı uyguluyo baya korkuyorum erken dogum riski falan olabilirmi yoksa normalmi acaba.
enesayazmoom Deletedmom_12 benim kinin baş aşağı pozisyonda ama doktor döner dedi doğuma kadar sezaryen olacak dogumum
enesayazmoom Deletedmom_12 yok iyi bir şey baş aşağı olması ama done bilir dedi işte yani bende bilmiyorum 🤣😅