Nazenis Merhabalar Gökalp oner’e giden var mı, muayene ve doğum ücreti ne kadar? Hastane, personel ilgi alaka nasıl bilgi verirseniz çok sevinirim. Kirsehirden yazıyorum burda resmen doktor yok iyi bildiğim doktor da berbat çıktı yardım ederseniz sevinirim
Citlembikannesi Ben hastasıyım fiyatlar biraz yüksek olsa da kesinlikle gitmenize değer. Her an ulaşabilirsiniz. Tüm personel resmen özenle seçilmiş
Nazenis Citlembikannesi Gökalp beyi tanıyorum ilk dogumumda ona gitmiştim başka bı hastanedeydi o zaman. Doğum için ücretleri ne kadar bilginiz var mi
benozlemim Ben de kırşehirdeyim aynı durumu yaşadım. Ben de arayış içerisindeyim. Acıbademe gideceğim sanırım.
Nazenis benozlemim kirsehirin kaderi resmen doktorsuzluk🤦 ben Erciyes Hastanesi’nde Mehmet karahancer var ona randevu aldım çok iyi diye duydum bakalim
benozlemim Önce hangi doktora gidiyordunuz. Ben en başta kadir kangala gidiyordum o iyiydi hastaneye geçti sonra salmana gittim beğenmedim.
Nazenis benozlemim ilk hamileliğimde ben de kadir kangala gidiyordum doğum için Kayseri’de Gökalp oner’e yonlendirmisti şu an System hospitalda çalışıyor sezaryen oldum ve çok şükür hiç ağrım olmadı çok iyi bı doktor. Şu an ikinci hamileliğim ben de salmana gittim aslında çok ilgileniyor ama son olayları duyunca biraz korktum o yüzden direk Kayseri artık.